Allegro, a partir del 8 de setembre al Teatre Goya

Allegro, a partir del 8 de setembre al Teatre Goya 818a1b55-bb38-4db2-8f6a-d4216fd4f39a Allegro, primer espectacle de la temporada 15-16 del Teatre Goya Cor de Teatre torna a l’atac després de l’èxit d’Operetta, ara sota la direcció de Paco Mir A partir del 12 de setembre: 3 úniques setmanes!

 

El Teatre Goya inaugurarà la temporada 2015-2016 amb Allegro, el nou espectacle de Cor de Teatre. Sota la direcció escènica de Paco Mir, component de Tricicle, i el director musical David Costa, Allegro ofereix una visió global de la relació de les persones amb l’univers musical que les envolta. A partir del 12 de setembre i durant 3 úniques setmanes, ens emocionarem amb grans peces de música clàssica maridades amb els millors gags visuals. Escoltarem i riurem amb fragments de 20 sonates, valsos i òperes, recognoscibles per al gran públic: des de la Dansa hongaresa de Brahms fins al Clar de lluna de Debussy, passant per Les quatre estacions de Vivaldi. Un espectacle pensat per a tots els públics de diferents edats i nacionalitats; en què l’únic llenguatge és la música i el gest.

 

 

 

Sinopsi

 

El fil conductor d’Allegro és la relació quotidiana de les persones amb la música. Es tracta d’un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que explora i esborra les fronteres entre la música clàssica i l’humor visual més sofisticat, fent-nos veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s’entrendria aquest misteri que anomenem vida. Paco Mir: “Ens despertem amb música, viatgem amb música, escoltem les notícies amb música, comprem amb música, esperem amb música, sentim música que s’escapa d’habitacions, d’auriculars, de cotxes, de telèfons; ensopeguem amb músics pels carrers, amb cantants cridaners als bars, als restaurants, al futbol. Cantem per adormir als nadons, per entretenir-los i per recordar-los que 365 dies de música ininterrompuda fan un any i que empenyent anys arribarà el dia en què ens acomiadarem també amb música”.