IBStage Galas GRAN TEATRE DEL LICEU 28/29 D’AGOST 2015 a les 20:00

DANIIL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRAN TEATRE DEL LICEU
28/29 D’AGOST 2015 a les 20:00h

Les gales Ibstage comptaran amb la presència d’alguns dels millors ballarins de dansa clàssica (Royal Ballet, Mariinsky, Bolshoi, American Ballet) del moment com:

Natalia Osipova, Evgenia Obraztsova, Xiomara Reyes, Marianela Nuñez, Julie Kent, Oksana Skorik, Daniil Simkin, Timur Askerov, Federico Bonelli, Thiago Soares, Xander Parish i Denis Rodkin

que ballaran alguns dels passos a dos més emblemàtics del repertori clàssic com:

El Llac dels Cignes, El Don Quixot, La Bella Dorment, El Corsari, El Talisma entre d’altres.

​ ​ ​

DANIIL SIMKIN en «El Corsario»

Daniil Simkin, l’Star del «American Ballet», estarà present a la tercera edició de les Gales IBStage i ballarà «El Corsario» i «Le Burgeois».

Simkin és una de les grans estrelles del ballet internacional, i molt poques gales compten amb la figura d’un ballarí com ell. No et pots perdre l’oportunitat de veure-ho al «Gran Teatre del Liceu».

​ ​ ​

JULIE KENT

Primera Bailarina de l'»American Ballet»

És la primera vegada que la ballarina american per excel·lència, Julie Kent, ballarà al «Gran Teatre del Liceu».

Julie Kent, és una de les grans figures de la dansa internacional i ballarà el pas a dos del «Cigne Blanc» al costat de Xander Parish, primer ballarí del «Teatre Mariinsky» de Sant Petersburg

​ ​ ​

NATALIA OSIPOVA

IBStage es complau a anunciar que Natàlia Osipova, ballarina principal del Royal Ballet de Londres, debutarà com a artista convidada a les Gales IBStage al Gran Teatre del Liceu. Osipova ballarà el paper de Giselle en el ballet del mateix nom i Manon en «L’histoire du Manon», la tarda del 29 d’agost.

Osipova será acompanyada pel Federico Bonelli, ballarí principal amb el Royal Ballet de Londres.