Guillem Albà & The All In Orchestra (2, 17, 23 i 30 de maig a les 23h) Teatre Coliseum

web_bala_a_700x296_1_

El muntatge, que ja s’ha pogut veure a El Latino Teatre i a l’Aquitania Teatre, és un espectacle de clown enèrgic i energètic catapultat per la millor música en directe que oferirà 4 úniques funcions a la ciutat comtal

Marabunta és l’últim espectacle esbojarrat de Guillem Albà i The All In Orchestra. El muntatge, que ja s’ha pogut veure a El Latino Teatre – del 20 de desembre al 28 de febrer de 2014 – i al Aquitania Teatre – tot el mes de març -, triomfa a Barcelona i estrenarà la seva tercera temporada a la ciutat comtal el proper 2 de maig.

El Teatre Coliseum acollirà el descontrol d’aquest enèrgic clown i la seva banda formada per 6 músics que des de mig camp multipliquen el joc.

L’espectacle, que es podrà veure 4 dies durant tot el mes de maig, és un show de clown enèrgic i energètic catapultat per la millor música en directe. Un Sketch a tempo matemàtic on els artistes lluiten perquè res no s’entengui, res no tingui sentit i, alhora, on tot sigui possible. Marabunta compta amb cançons pròpies, gags absurds, cabaret, caos, improvisació i la millor diversió per a un públic que pot ser sorprès en qualsevol moment. Sense cap ordre establert, Albà es presenta aquest cop sobre l’escenari amb molta classe i cap tipus de dignitat, disposat a apagar el cervell de tots els assistents durant 75 minuts. Aquest jove actor, que va crear la seva companyia el 2006, ja ha dirigit i produït 3 espectacles: Sketchofrenia, Flirt i Trau, aquest últim estrenat recentment a FiraTàrrega.

Més enrere, sis siluetes retallades, sis músics: The All In Orchestra, una formació amb dits ràpids, sang calenta i capaços de domesticar qualsevol estil musical que se’ls posi per davant. Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Roc Albero, i Edgar Gómez multipliquen sobre l’escenari la bogeria de l’espectacle i del propi Guillem Albà, una combinació explosiva que no deixa a ningú indiferent. MARABUNTA. L’espectacle total.

Marabunta
Guillem Albà & The All In Orchestra
4 ÚNIQUES FUNCIONS
2, 17, 23 i 30 de maig a les 23h
Teatre Coliseum (Gran Via, 595 · Barcelona)

FITXA ARTÍSTICA
Idea original, Guió, i Composició musical: GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA
Intèrprets: Guillem Albà, Manu Estoa, Iñaki Marquiegui, Martí Soler / Roger Bas, Albert Comaleras, Roc Albero / Ramon Figueras, i Edgar Gómez.

Direcció artística: Guillem Albà.
Direcció musical: Iñaki Marquiegui, i Manu Estoa.
Direcció tècnica, i Sonorització: Ton Mentruit, i Gorka Ortega (LaJungla.cat).
Disseny Il·luminació, i tècnics: Ignasi Solé, i Oriol Ibáñez.
Textos cançons: Pau Escribano, Anna Roig, i Tatiana Sánchez.
Veu en off: Àngel Llàcer
Regidoria, Producció i Management: Blai Rodríguez / info@guillemalba.com – T 699 196 516

«MARABUNTA» és una producció de GUILLEM ALBÀ & THE ALL IN ORCHESTRA.