ActividadesActualidadLiteratura

SEMBRA LLIBRES ESTARÀ PRESENT A LA DIADA DE SANT JORDI (23 d´abril)

SEMBRA LLIBRES ESTARÀ PRESENT A LA DIADA DE SANT JORDI

A partir de les 11h del matí del dia de Sant Jordi, i fins les 20h, Xavi Sarriá (Totes les cançons parlen de tu) i Esperança Camps i Empar Marco (Vertigen), autors de les primeres novel·les de Sembra Llibres, estaran signant exemplars en diferents punts de la ciutat. Aquí teniu els horaris i llocs on trobar-los:

unnamed_400

TOTES LES CANÇONS PARLEN DE TU , del Xavi Sarrià

Quan l’Ivan torna a València per enfrontar-se a les seues ombres, recorda els dies d’aquell 1992 que li van canviar la vida. Els blocs de pisos entre descampats, recreatius i alqueries abandonades. Els amics del barri marcats per les frustracions de les seues biografies. L’estètica i el llenguatge que usaven com a cuirassa. Les cançons gravades en cassets on es refugiaven. L’espiral de violència que els arrossegava cap a un oceà d’incerteses. Les famílies que patien els seus propis naufragis. El fràgil equilibri que es va trencar amb la mort inesperada.

VERTIGEN , d’Esperança Camps i Empar Marco

Andreas és un periodista grec que ha patit en la pròpia pell la solsida del seu país i el tancament de la televisió pública ERT, de la qual era una de les cares més populars. Els col·legues valencians l’han convidat perquè explique la seua experiència en unes jornades que ha organitzat Nora, la secretària dels professionals de la informació. Al seu costat, i sota l’atenta mirada de Jonlenon, fotògraf de Presidència, assistirà a les intrigues i misèries del procés de tancament de Radiotelevisió Valenciana. Immersos en el ritme frenètic que marquen els esdeveniments, els tres seran víctimes d’un error que els col·locarà a la diana de l’extrema dreta d’ambdues ribes de la Mediterrània.