Blaumut torna als escenaris amb un concert a L’Auditori per presentar el seu nou disc (26 de març)

Blaumut torna als escenaris amb un concert a L’Auditori per presentar el seu nou disc

image002

El concert es farà el 26 de març i serà la primera oportunitat per escoltar en directe el nou treball de l’exitós quintet.

Amb el seu anterior treball Blaumut es va situar entre els 100 discos més venuts d’Espanya

Blaumut presentarà el seu nou disc en directe el proper 26 de març a L’Auditori dins de la programació d’AMPLIFICATS. L’àlbum, del qual encara no se’n pot desvetllar el títol, sortirà a la venda el mes de març i el concert a L’Auditori serà una oportunitat única per descobrir-lo en directe.

Actualment, la formació està acabant d’enregistrar les cançons que conformaran aquest nou treball. La gravació s’està fent a Cervera on té l’estudi el bateria del grup, Manel Pedrós, i on ja van enregistrar el seu exitós primer disc «El turista» (2012). El nou àlbum serà també una producció pròpia i mantindrà el mateix estil. Una combinació única de pop, folk i arranjaments de música clàssica que ens transporten a l’univers Blaumut.

Des de la publicació del seu primer àlbum i fins al moment, la formació ha experimentat un creixement continu gràcies al seu primer gran èxit «Pa amb oli i sal» que ja ha superat el milió de reproduccions a Youtube. Del seu primer disc «El Turista» en van vendre 15.000 còpies i es van situar a la llista dels 100 discos més venuts a Espanya. El grup va iniciar una gira que ha durat dos anys i que, amb 180 concerts, els ha portat a tots els racons de Catalunya.

Amb AMPLIFICATS L’Auditori proposa una programació que va més enllà de la música clàssica per atraure nous públics i consolidar-se com l’espai de referència de totes les músiques a Barcelona. La programació d’AMPLIFICATS inclou concerts de pop, jazz, cantautor, gospel, funk, etc. AMPLIFICATS es planteja a partir de dos eixos: potenciar els creadors catalans i establir ponts musicals internacionals.