Concert de Sira Hernández dins el IX Memorial Mompou-Bravo (dimecres 8 de juliol)

El dimecres 8 de juliol a les 21.00 hores a la Sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (c/ Canuda 6) tindrà lloc el concert “Nocturns i Música Callada” interpretats per la pianista Sira Hernández.

sira_1291

Organitzat per la Fundació Mompou i dins del IX Memorial Mompou-Bravo, en homenatge al matrimoni de Frederic Mompou i Carme Bravo, la pianista Sira Hernández interpretarà un parell de quaderns de la Música Callada del gran compositor barceloní. Així mateix, complementarà el concert amb la interpretació d’alguns Nocturns de diferents autors afins a Mompou, com són: Manuel Blancafort, Frédéric Chopin, Claude Debussy, Gabriel Fauré i Erik Satie.

Sira Hernández és reconeguda com a una de les pianistes amb més sensibilitat del nostre país. Amb una refinada pulsació i un sentit del tempo admirables, ha forjat la seva carrera musical participant en nombrosos cicles de concerts i festivals internacionals, com el de Peralada, el de Santa Florentina, el Festival de Música Clàssica de Toledo, l’Euroconcert o el cicle de concerts al Palazzo Bricherasio de Torí, entre d’altres.

Les entrades pel concert del proper dimecres 8 a les 21 hores es poden adquirir a 10 €, excepte el socis de Joventuts Musicals, Ateneu barcelonès, Associació Manén i el Carnet Jove i jubilats que és a 5 €.

El proper dimecres 15 de juliol es farà el segon concert del IX Memorial Mompou-Bravo amb la soprano Maria Miró, Eugènia Gassull, piano i Joan Muntal, actor.