Música

El Muchachito més funk actua a La Daurada el proper divendres 26 d’agost

muchachito-bombo-infierno-fotoEl Muchachito més funk actua a La Daurada el proper divendres 26 d’agost

• Jairo Pereira, més conegut com Muchachito Bombo Infierno, tocarà els temes del seu últim àlbum ‘El Jiro’ i delectarà amb els seus èxits a un públic entregat a La Daurada Beach Club

• Després de sis anys en silenci, el cantant dóna un gir a la seva carrera artística amb un disc rodó
Muchachito continua la seva gira el divendres 26 d’agost a La Daurada Beach Club per presentar El Jiro, el seu quart treball discogràfic, després Anades i tornades (2010). El concert més esperat del creador de l’Rumboxing serà a les 23h, amb obertura de portes a les 22h.

Després de sis anys, Muchachito torna amb més força que mai als escenaris per omplir la pista de ball principal de la Daurada. «Volia que la gent pogués ballar amb aquest disc», comenta el cantant de Santa Coloma de Gramenet, Barcelona. «Totes les cançons les hem intentat accelerar donantlos un efecte de velocitat i comptant el doble de compassos.» Testats i millorats els temes en la gira prèvia ‘La Maqueta’, la festa està assegurada.
L’artista donarà un concert elèctric que no deixarà indiferents als seus fans i seguidors que finalitza la temporada d’estiu a La Daurada, lloc emblemàtic de l’escena barcelonina.

Els seus colossals posades en escena i la seva integració amb el públic convertiran la pista central en un espectacle sorprenent. Precursor d’un so propi com és el «rumboxing», una barreja de rumba amb swing a una velocitat que només ell sap arribar, posarà el punt final amb la seva actuació. Una oportunitat per gaudir d’un renovat Muchachito, com bé indica el títol de l’àlbum que presenta: El Jiro, fent al·lusió al seu propi nom i al gir en la seva trajectòria musical.

Muchachito ha donat el gir més sorprenent de la seva carrera, aconseguint un disc rodó que sonarà millor que mai el proper divendres 26 d’agost. Compta amb cançons especialment rítmiques com Vaig tirar, de melodia i guitarra funky, o Trobarem compte, amb influències del blues i un dels temes més originals del nou àlbum. Et vaig perdre provocarà l’eufòria col·lectiva amb una base més que ballable, i Beneïts animals i Adéu Compai continuaran el ritme d’influències llatinoamericanes. I, per descomptat, no faltaran les versions. En aquesta ocasió, les escollides són En el meu cap, de l’argentí Kevin Johansen i Aeroport, del grup Caníbala.
El concert serà l’ocasió perfecta per recordar els temes més clàssics en directe al costat de les noves cançons que ara presenta. Una oportunitat per no deixar escapar el proper divendres 26 d’agost a La Daurada Beach Club.