El pianista Robert Levin debuta amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona (6, 7 i 8 de març) Sala Pau Casals de L’Auditori

Krivine__Emmanuel_fl9144_photos_Eric_Chenal

La Fantàstica de Berlioz serà el plat fort del concert sota la direcció del principal director convidat de l’Orquestra Emmanuel Krivine

El pianista americà Robert Levin debuta amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de març a la Sala Pau Casals de L’Auditori.

Levin és un dels pianistes més destacats de la interpretació mozartiana. Interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 25 de Mozart, un dels concerts per a piano que va influenciar Beethoven pel seu dramatisme preromàntic. Especialista en instruments d’època i música del Barroc, Levin és pianista, musicòleg i professor de composició. Com a intèrpret se l’associa al repertori de Mozart que acostuma a tocar amb fortepiano a les gravacions, i amb piano als concerts. Ha debutat arreu del món amb les orquestres i directors més importants. Recentment ha publicat el CD Complete cello and piano music de Beethoven amb el segell Hyperion.

Sota la direcció del principal director convidat de l’Orquestra, Emmanuel Krivine. L’Orquestra Simfònica de Barcelona interpretarà també l’espectacular Simfonia Fantàstica de Berlioz, el primer gran èxit del compositor francès i una de les obres més destacades de la temporada 13-14 de l’Orquestra. Krivine és un dels grans intèrprets d’aquesta simfonia, que precisament va obrir les portes del món simfònic modern.