El techno industrial i els audiovisuals protagonistes aquesta tardor del cicle DNIT a CaixaForum Barcelona 24 de novembre

 

El techno industrial i els audiovisuals protagonistes aquesta tardor del cicle DNIT a CaixaForum Barcelona
0cec8dcc-eab7-44a8-a62c-4f21fdb8d91b
  • Aquest divendres el cicle DNIT acull a Samuel Kerridge especialista en techno industrial i post-punk  i audiovisuals generats amb làser.
  • Kerridge serà a CaixaForum presentant per primera vegada a Barcelona el seu espectacle audiovisual “Fatal Light Attraction”.
  • Des de l’octubre del 2012, l’Obra Social ”la Caixa” organitza el cicle DNIT a CaixaForum Barcelona, pel qual han passat algunes de les propostes més rellevants de l’electrònica d’avantguarda com Fuck Buttons, Gold Panda, Ben Frost, Julia Holter i Atom™.

El cicle DNIT de l’Obra Social ”la Caixa”, destinat a potenciar la difusió de les últimes tendències musicals del moment, arriba aquesta tardor a CaixaForum Barcelona amb espectacles destinats al públic seguidor de l’electrònica i les darreres tendències en l’audiovisual.

Samuel Kerridge arriba aquest novembre per presentar per primera vegada a Barcelona el seu espectacle audiovisual “Fatal Light Attraction” que neix d’un LP llançat a Downwards al 2016 i estrenat en el Festival Berlín Atonal. Aquest nou directe es compon d’un sistema de codi en que respon en temps real a la font d’àudio; un sistema de llum intensa envolta a Kerridge, creant una sensació de moviment que actua com a contrapartida al so. La il·lusió d’una ombra en moviment.

L’últim divendres de cada mes, CaixaForum Barcelona i el cicle DNIT es converteixen en una cita ineludible per a totes les persones interessades en les tendències més trencadores del terreny musical. Ho testimonien les entrades esgotades per a la majoria de concerts de les últimes convocatòries.

Aquestes vetllades són també un punt de trobada imprescindible per a tothom qui segueix les últimes novetats en disseny, il·lustració, cinema…, ja que alguns dels noms més rellevants d’aquestes disciplines se citen al centre per protagonitzar el cicle Divendres amb… Aquesta iniciativa reuneix joves artistes i col·lectius perquè presentin els seus treballs i la seva trajectòria en un context original i trencador, deixant enrere la idea de conferència en ús.

DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE

Samuel Kerridge

→ Divendres 24 de novembre a les 22.00 h, al Vestíbul. Preu: 6 € (50 % de descompte per a clients de ”la Caixa”)

Samuel Kerridge va debutar en 2012 amb un EP en el segell Horitzontal Ground al que va seguir un LP amb el segell de culte Downwards, casa d’artistes tan destacats com Surgeon o Regis. Des del primer moment, va destacar pel seu maneig expert en la producció de techno industrial i per la seva capacitat de transformar-ho en un so propi i recognoscible. Treballa en la intersecció entre el drone, el techno industrial i el post punk, un espai que només ocupa ell.
Al llarg dels pocs anys que porta produint, s’ha guanyat una legió de fidels seguidors i un lloc destacat en el més alt de l’escena. Destaquen les seves actuacions en Festivals tan importants com CTM, Berlin Atonal o Li Guess Who, on l’oïdor està subjecte a aclaparants ones d’estimulació hipersensorial.

A DNIT presentarà per primera vegada a Barcelona el seu espectacle audiovisual “Fatal Light Attraction” que neix d’un LP llançat a Downwards l’any 2016 i estrenat en el Festival Berlín Atonal. Aquest nou directe es compon d’un sistema de codi en directe que respon en temps real a la font d’àudio; un sistema de llum intensa envolta a Kerridge, creant una sensació de moviment que actua com a contrapartida al so. La il·lusió d’una ombra en moviment.