Festivalet al Rec.0 d’Igualada! del 10 al 13 de maig 

L’edició de primavera del Rec.0 ja és aquí: del 10 al 13 de maig el barri del Rec d’Igualada es transforma en un gran circuit urbà de moda, amb 58 velles fàbriques de curtits convertides en pop-up stores de més d’un centenar de marques ben diverses: grans marques moda, dissenyadors emergents i marques independents i km0.
 
Un lloc on es barreja la cultura, la moda, la creativitat, la gastronomia i el patrimoni i que aplega en un circuit urbà, d’aproximadament un kilòmetre i mig, carrers i carrerons amb  pop-up stores de moda, xerrades, visites guiades, un mercat d’intercanvi de roba, concerts, sessions de DJ, tallers, markets…
 
Aquest any Festivalet te un espai a la 1a planta del Museu de la Pell, a l’espai de moda sostenible. Les marques seleccionades son: Bottari SeoulClara Niubò, FahrenheitFloconutPithyTsenoth y Slower Shoes.
 
Allà us esperen durant 4 dies, apropa’t i coneix en persona els creadors, compra sense intermediaris, toca i proba roba, accesoris, sabates, cosmética natural, joyería i bisuteria.
 
¡T’hi esperem!