L’ Oficina de Turisme de Noruega inaugurarà l’ exposició fotogràfica “La luz en la tierra de los Sami” a l’espai B The Travel Brand Xperience de Barcelona el proper 20 de març.

L’exposició fotogràfica del poble Sami + 
Presentació del  Festival Terres Catalunya

Activitats destacades de l’agenda de març,
B The Travel Brand Xperience

Versión en castellano
703307b3-a6cf-4f72-a6c4-8024c5699c83

«La luz en la tierra de los Sami»

L’ Oficina de Turisme de Noruega inaugurarà l’ exposició fotogràfica “La luz en la tierra de los Sami” a l’espai B The Travel Brand Xperience de Barcelona el proper 20 de març.

L’exposició fotogràfica “La luz en la tierra de los sami” ens mostra imatges úniques que recullen la grandesa del Nord de Noruega. Els objectius de reputats professionals espanyols de la fotografia han sabut plasmar l’essència del poble indígena sami, així com els prodigiosos fenòmens naturals del nord del país: sol de mitjanit a l’estiu i aurores boreals a l’hivern.
A més de l’exposició, s’ha organitzat una àmplia agenda d’activitats com tallers fotogràfics per aprendre a immortalitzar l’encantador ball de les aurores boreals, entre d’altres. 

Consulta a l’agenda les activitats gratuïtes relacionades amb l’exposició. Amb inscripció prèvia enviant mail a: xperience.barcelona@bthetravelbrand.com

Del 20 de març al 7 d’abril.
Més Informació; http://bit.ly/2mdLjvA

 

Turisme i sostenibilitat com a marc del primer festival Terres Catalunya

El pròxim 31 de març el festival Terres Catalunya presentarà la seva primera edició a l’espai B the travel brand Xperience de Barcelona. L’acte comptarà amb la presència de Swen Waterreus, professor de Gestió del Turisme a la Universitat de Ciències Aplicades Inholland d’Amsterdam.

Es calcula que l’any 2030 s’arribarà als 1.800 milions de turistes segons l’informe de l’OMT “Tourism Towards 2030”. D’aquí que la sostenibilitat sigui un repte clau per a totes les regions i països. Això explica en bona part que l’ONU hagi decidit designar l’any 2017 com l’Any Internacional del Turisme Sostenible.

Paral·lelament a aquest procés, la indústria audiovisual ha impactat de ple en la transformació del turisme com sector econòmic. Hi ha estudis que posen de manifest que un de cada cinc turistes viatja motivat per les pel·lícules o documentals que ha vist. D’aquí la necessitat d’analitzar aquesta interrelació entre totes dues indústries. Aquesta anàlisi és el que proposa Terres Catalunya – INTERNATIONAL ECO & TOURISM FILM FESTIVAL, el primer festival de cinema turístic que se celebra a l’Estat espanyol, que tindrà lloc a Tortosa del 31 de maig al 3 de juny.

Inscripció prèvia enviant mail a: xperience.barcelona@bthetravelbrand.com

31 de març a les 19h.
Més info: www.terres.info