La Film Symphony Orchestra acaba la gira de Krypton a Barcelona amb un tercer concert després d’esgotar les entrades en els dos primers :diumenge 21 de maig, 19h, L’Auditori BCN (sala 1)


La Film Symphony Orchestra 
acaba la gira de Krypton a Barcelona  
amb un tercer concert després d’esgotar les entrades en els dos primers

 L’orquestra dirigida per Constantino Martínez-Orts proposa un nou repertori, que recull les més èpiques bandes sonores amb els herois i superherois més icònics com a protagonistes
  
Krypton recopila alguns dels temes musicals més reconeixibles i fastuosos del setè art, como SupermanSpidermanBatman el caballero oscuro, Iron Man, Los Increíbles, Capitan América o Braveheart, Conan el Bárbaro y Robin Hood, entre molts altres

  Aquest tercer i darrer concert de la gira a Barcelona tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig, a la Sala 1 de l’Auditori (19h), i ve precedit per l’èxit d’esgotar entrades en els dos concerts precedents del novembre i febrer
 
La Film Symphony Orchestra (FSO), la orquestra especialitzada en interpretar les millors bandes sonoras de pel·lícules i sèries, torna a Barcelona per finalitzar la gira a Catalunya del seu darrer espectacle: Krypton. Serà el tercer i darrer concert a Barcelona i ve precedit de l’habitual èxit de la orquestra a Catalunya, doncs va esgotar les entrades tant als dos primers concerts, que van tenir lloc al novembre passat i a mitjans de febrer, i també el de les Balears, a Palma de Mallorca – més recent, a l’abril-. 
 
El nom no deixa gaire marge pel dubte, ja que Krypton és el nom del planeta originari de Superman… una pista determinant que ens indica que la proposta de la FSO pel 2022-23 és una odissea musical inspirada en els millors temes musicals dels films amb temàtica heròica i superheròica. Kryptonrecopila alguns dels temes musicals més reconeixibles i fastuosos del setè art, como SupermanSpider-manBatman el caballero oscuroIron ManLos IncreíblesCapitan América oBraveheartConan el Bárbaro y Robin Hood, entre molts altres.
 
Krypton ens farà gaudir en directe, amb la intensitat i espectacularitat habitual de la FSO, de la partitura del tema central de Superman (1978) creat per John Williams (guardonat amb l’Oscar a la millor banda sonora original), viatjar per la lluminosa marxa que va composar el mític Alan Silvestri a Capitán América (2011), pels girs armònics d’Spiderman (2002) escrits pel genial Danny Elfman o la creació de  John Debney per a Iron Man 2, amb la que va aconseguir traslladar la genialitat  tecnològica en virtuosisme musical. Els apassionats del jazz podran bellugar-se  a ritme de swing gràcies a les contagioses melodies que Michael Giacchino va dedicar als superherois animats de Los Increíbles (Pixar, 2004). 
 
Sens dubte, la intensitat dramàtica tindrà un protagonista: el patriarca de los superherois de les darreres dècades, l’enorme Hans Zimmer, qui, de manera merescuda, farà doblet  representat pels monumentals scores que el van consagrar: Batman el caballero oscuro (2008) i Supermanel hombre de acero (2013).
 
També hi haurà moments pels herois sense poders, amb l’icònic tema forjat a ferro per Basil Poledouris a Conan el Bárbaro, la composició principal de El último mohicano (1992) signat per Trevor Jones -un himne d’intensitat abassegadora-, la triomfant peça de Robin Hood: príncipe de los ladrones que va idear Michael Kamen l’any 1991 o les evocadores melodies amb reminiscències cèltiques que James Horner va inmortalitzar a Braveheart.
 
Krypton doncs recull un conmovedor programa que aplegarà èpica, drama, frenesí, emoció… però que va més enllà. En paraules del seu carismàtic director, Constantino Martínez-Orts, és un homenaje superlativo a la humanidad, a la bondad del ser humano y a todas las personas que día a día son superhéroes invisibles, anónimos que, con sus superpoderes, ayudan a los demás, sacan sonrisas y salvan vidas.
 
La Film Symphony Orchestra celebra ja els seus 10 anys de trajectòria amb més de mig milió d’assitents als més de 300 concerts que han ofert en aquesta dècada. La gira de Krypton visitarà més de 30 ciutat d’Espanya i Portugal, i visitarà en tres ocasions Barcelona.
 
Aquest tercer i darrer concert de la gira de Krypton a Catalunya tindrà lloc el proper diumenge 21 de maig a la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori de BCN, a les 19h.
Entrades ja a la venda a:
https://filmsymphony.es/entradas-krypton
https://www.auditori.cat/ca/film-symphony-orchestra-krypton
 

Més informació: https://www.filmsymphony.es/es/