La proposta musical multicultural de MiraMundo presenta «Sofá» a la sala Jamboree aquest dissabte 1 de juny

La proposta musical multicultural de MiraMundo presenta «Sofá» a la sala Jamboree aquest dissabte 1 de juny

El dissabte 1 de juny la sala Jamboree rep la visita de MiraMundo, una banda cosmopolita com Barcelona, que uneix intèrprets de diferents indrets per tal de crear una música lliure d’etiquetes i capaç de traspassar fronteres. Una proposta multicultural que barreja diversos estils, amb ritmes, melodies i harmonies poderoses.

Dissabte 1 de juny a les 20h i 22h · Tickets: 15 €
MIRAMUNDO PRESENTA «SOFÁ»

Luiz Murá guitarra, txarango,viola caipira i veu, Agostino Aragno violí i veu, Marina Curbelo percussió i veu, Isis Alegría percussió i veu, Ernesto Vargas contrabaix i veu

Barcelona és una ciutat oberta, un punt de trobada de músics procedents d’Europa, Àfrica, Àsia i l’Amèrica Llatina amb un nexe en comú: compartir influències i cultures a la recerca d’una música que representi el caràcter mestís de la capital catalana. MiraMundo és un bon exemple d’aquest tarannà cosmopolita: uneix a intèrprets de diferents indrets amb l’ànim de crear una música lliure d’etiquetes, que traspassi fronteres.

MiraMundo és una proposta multicultural que parla d’històries de vida, d’amor, de viatges o de sentiments, a partir de la barreja de diversos estils: bossa nova, mariatxi, samba, cançó italiana, ritmes africans i melodies asiàtiques. Tot plegat, assaonat amb un bon ventall de ritmes, melodies i harmonies poderoses. L’objectiu?: “connectar cultures que semblin distants,” diuen.

MIRAMUNDO – VÍDEO

Aquí podeu consultar tota la programació de juny:
PROGRAMACIÓ DE JUNY – JAMBOREE
JAMBOREE JAZZ
PROGRAMACIÓ JUNY

DIVENDRES 1 DE JUNY, 20h i 22h
MIRAMUNDO PRESENTA «SOFÁ»