L’ORQUESTRA I EL COR DEL LICEU CLOUEN LA MERCÈ AMB UNA NIT PLENA DE MUSICALS (24 de setembre)

L’ORQUESTRA I EL COR DEL LICEU CLOUEN LA MERCÈ AMB UNA NIT PLENA DE MUSICALS

El programa també inclou temes de Henry Mancini, John Lenon i Paul McCartney

El concert serà gratuït i es podrà veure a l’Avinguda de la Catedral el proper 24 de setembre

254d69842b

 

 

 

 

 

 

 

El proper dijous 24 de setembre a les 20.30 h, el Cor i l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu oferiran a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona un concert gratuït obert a la ciutadania amb temes de Bernstein, Gershwin i Porter, entre d´altres, dins de la programació de la Mercè 2015. L´orquestra, sota la direcció de Josep Pons, i el Cor, dirigit per Conxita García, tindran la col·laboració de la mezzo Inés Moraleda i del baríton Joan Martín Royo.

El programa del concert estarà ple de temes populars i pensat per a tots els públics. Després d’obrir amb la divertida obertura de Candide, de Leonard Bernstein, el concert seguirà amb melodies de grans títols del teatre musical com South Pacific (Some enchanted evening), Somriures i llàgrimes (Climb Every Mountain, Edelweiss), West Side Story (I feel pretty, Somewhere) i My Fair Lady (I could have danced all night). Temes de Henry Mancini (Moon River), de John Lennon i de Paul McCartney (And I Love Her) també s’inclouen al programa.

El concert, de lliure accés, serà conduit per Marcel Gorgori que introduirà els títols de cadascun dels temes del programa. Una nit americana serà un dels actes destacats de la recta final de la festa major de Barcelona i s’inclou sota el projecte Tots som Liceu, que acosta al carrer l’Orquestra i el Cor del Gran Teatre. Aquest és el segon any que els cossos artístics del Liceu participen a les festes de La Mercè.

Liceu al Territori

Amb l’objectiu d’apropar l’òpera al territori, la setmana passada, el Cor del Liceu va oferir un concert benèfic a la Catedral de Tarragona on van assistir-hi prop de 500 persones. La recaptació va anar destinada a la reconstrucció de la basílica de Santa Tecla de la mateixa Catedral. La temporada passada el Cor també es va poder veure als barris de Barcelona: l’Església Santa Maria del Pi i el casino de l’Aliança de Poblenou van ser els emplaçaments que van acollir els concerts de novembre de 2014 i el maig de 2015, respectivament