Palo Alto Market ( 6 i 7 de febrer)

CartelFebrero2-640x1653Arriba el Palo Alto de febrer

Com ja és habitual el primer cap de setmana de cada mes, el Palo Alto Market arriba ben carregat pels pròxims dissabte 6 i diumenge 7 de febrer. Situat a la Fundació Palo Alto, aquest mercat que combina gastronomia, comerç, oci i música en viu s’ha convertit en un dels reclams més populars de Poblenou.

L’edició d’aquest mes es titula “On the road”, i és un homenatge a l’estil de vida lliure, independent i autèntic que s’ha convertit en llegenda. Per això, reunirà marques, autors i productes que recuperen actituds i recreen estètiques de les èpoques més rebels i underground del passat. Destaquen noms tan coneguts com el del fotògraf Alberto García Alix, o el constructor de motos personalitzades El Solitario. De fet, les motos tindran un protagonisme preeminent, i hi participaran marques com Ducati, Triumph o Yamaha.

A banda, hi haurà música en viu a d’estils com el folk irlandès, el rockabilly o el funk; gastronomia variada, des de delicatessen argentines fins a hamburgueses gourmet, i tot tipus de negocis de roba, complements, art i demés.

Per a saber més informació sobre Palo Alto Market, podeu visitar la seva pàgina web o el perfil a Facebook.

Palo Alto Market és un mercat de carrer i de qualitat que es proposa convertir-se en una cita mensual imprescindible. L’horari és d’ 11 del matí a 9 de la nit i el preu de l’entrada: 3€. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta.

——————————————————————————–

PALO ALTO MARKET

FUNDACIÓ PALO ALTO (C/ PELLAIRES, 30 – 38)

DISSABTE 6 I DIUMENGE 7 DE FEBRER 2016 – D’11H A 21H