Ramon Mirabet CONCERT FINAL DE GIRA 21 OCT 2017

evento-principal-1272

 

21 OCT 2017

CRUÏLLA TARDOR, POBLE ESPANYOL, Barcelona.

 

La revelació del pop català posa fi a la seva gira de presentació de “Home is Where the Heart is” amb un concert ple de sorpreses

Després de més de 90 concerts, Ramon Mirabet acomiada la gira al Poble Espanyol. L’aventura continua però la gira del disc “Home is Where the Heart is” arriba al seu punt final amb una gran festa al Poble Espanyol de Barcelona dins de la programació del Cruïlla de Tardor. Serà un concert ple de sorpreses, amb els 7 músics habituals damunt de l’escenari i un repertori que inclourà les millors cançons dels seus dos discos publicats fins al moment.

La gira del segon disc de Ramon Mirabet, “Home Is Where The Heart Is”, ja l’han vist més 150.000 persones en més de 90 concerts repartits entre sales,  teatres i els principals festivals.

Ramon Mirabet tanca la gira amb xifres que quedaran en el record com el sold out a la sala Razzmatazz, les més de 18.000 persones que el van veure en directe a la platja del Bogatell per les festes de la Mercè o els plens absoluts registrats a les sales BUT i Joy Slava de Madrid

La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes. Acaba la que ha estat, sens dubte, una de les gires més sorprenents i màgiques d’aquest 2017.