SHARE FESTIVAL 20 I 21 DE JULIOL POBLE ESPANYOL (BARCELONA)

SHARE FESTIVAL
20 I 21 DE JULIOL
POBLE ESPANYOL (BARCELONA)

 

25e9b3ba-b668-4c78-8e21-f54bcc7f2077

 

El 20 i 21 de juliol arriba el SHARE FESTIVAL, el nou festival de música i solidaritat de Barcelona, amb les actuacions de Rita Ora, Abraham Mateo, Álvaro Soler, Morat i Sebastián Yatra
Share Festival és un nou festival que vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’. Per aquest motiu es presenta avui 20 de març, Dia Internacional de la Felicitat, amb un cartell de primer nivell pensat per a tots els públics.

Les entrades surten a la venda avui a un preu inicial de 49€ l’abonament dels dos dies i 29€ l’entrada de dia a través de Sharefestival.org i de la plataforma Eventbrite.

Share Festival és un nou festival que se celebrarà el 20 i 21 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona i que vol transmetre un missatge molt clar: ‘el millor camí cap a la felicitat és compartir’. Es presenta avui 20 de marçDia Internacional de la Felicitat, amb un cartell de primer nivell pensat per a tots els públics. Les entrades surten a la venda avui a un preu inicial de 49€ l’abonament dels dos dies i 29€ l’entrada de dia.

El festival aposta per la música pop i mainstream, a través d’artistes que amb la seva música porten un missatge positiu, optimista i alegre. Aquesta primera edició comptarà amb Rita Oracom una dels caps de cartell, que vindrà a actuar per primera vegada a Barcelona. Guanyadora d’un MTV Music Award al 2017 i un Global Award com a millor artista pop al 2018, actualment és numero 1 en la llista Europea dels singles més escoltats amb ‘For You’ (feat. Liam Payne). Ha estat l’artista dona més jove a arribar a tenir 12 hits en el top hits del Regne Unit i té 22 milions de seguidors a Spotify.

Rita Ora actuarà el dissabte 21 de juliol, el segon dia del festival, el mateix dia que Abraham Mateo, un fenomen de masses a nivell internacional que acaba de treure el single ‘Se acabó el amor’ amb Jennifer Lopez i Yandel. El seu hit ‘Loco enamordo’ ha estat disc de platí als Estats Units, Espanya i Amèrica Llatina, i ha entrat en el top 50 mundial a Spotify. També ha col·laborat amb molts artistes internacionals com Pitbull, 50 Cent o Farruko, entre d’altres.

El dissabte també serà el torn de Sebastián Yatra, que acaba d’editar un nou single amb David Bisbal, ‘A partir de hoy’. Yatra és conegut a nivell mundial pel seu hit ‘Traicionera’, que va ser numero 1 en les llistes espanyoles i també en molts països llatinoamericans.

El primer dia del festival, el divendres 20 de juliol actuaran Álvaro Soler i Morat. Álvaro Soler, un altre fenomen de masses que torna per actuar a la seva ciutat natal, llança a finals de març el seu nou single ‘La Cintura’. Els seus hits ‘Sofia’ i ‘El mismo sol’ han estat número 1 en moltes llistes europees, i ‘Sofia’ ha aconseguit fins avui més de 102 milions d’escoltes úniques a Spotify.

I la coneguda banda colombiana Morat portarà el seu folk-pop a Barcelona. El seu single ‘‘Yo contigo, tu conmigo’, banda sonora de la pel·lícula ‘Els Minions’, en col·laboració amb Álvaro Soler, ha estat disc de platí a Espanya i Itàlia, a més de guanyar el premi 40 Principales com a millor cançó del 2017. ‘Como te atreves’, un altre dels seus hits, ha estat número 1 a iTunes amb més de 113 milions d’escoltes a Spotify. Ara acaben de treure el seu nou single ‘Antes de los veinte’. El divendres també hi haurà un altre artista que donarem a conèixer a l’abril.

La programació del festival es completarà amb les actuacions dels Brodas Bros i Dj’s com Carles Pérez en les primeres hores del festival i també acollirà demostracions de percussió i altres activitats paral·leles i solidàries.

Share Festival, el primer festival que dóna l’opció al públic de guanyar una entrada gratuïta fent accions solidàries

Una part de les entrades de l’esdeveniment seran gratuïtes i seran assignades a través d’un sorteig al que es podrà accedir fent accions solidàries. A l’App i a la web del festival es proposen diversos reptes solidaris relacionats amb el canvi climàtic, la igualtat de gènere, els drets humans, l’ educació i la fi de la pobresa extrema.

Enviant Tweets, compartint continguts a Facebook, signant peticions online i escanejant codis QR, els assistents poden acumular punts que serveixin per guanyar aquestes entrades del festival i d’altres esdeveniments musicals. Aquestes accions estan conjuntament organitzades amb ACNUR, Acción contra el Hambre, Amnistía International, Cruz Roja, Proactiva Open Arms, Change.org, Jane Goodall Institute, Common Goal, CiviClub, Teaming i  Imagine All the People.

Durant i després del festival es mesurarà i es presentarà l’impacte real que han aconseguit les accions dels assistents a la vida de milers de persones. És un festival pensat per a una generació nova plena de valors a la qual el festival vol donar veu i espai.

DIVENDRES 20 DE JULIOL

ÁLVARO SOLER
MORAT
ARTISTA PER CONFIRMAR

DISSABTE 21 DE JULIOL

RITA ORA
ABRAHAM MATEO
SEBASTIÁN YATRA 

SHARE FESTIVAL
20 I 21 DE JULIOL
POBLE ESPANYOL (BARCELONA)
De 18h a 24h

Més informació a:
www.sharefestival.org

Entrades a la venda a:
Sharefestival.org
Eventbrite


¡SEGUEIX EL SHARE FESTIVAL A LES XARXES