SIMFONIC: Festival de 100 concerts simultanis (9 de juny)

SIMFONIC: Festival de 100 concerts simultanis.

32768022_1962934770446774_4947606934044803072_n

 

 

 

 

 

Dia: 9 de Juny 2018 a les 18h

Diada de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’ escoles de música a 100 racons emblemàtics de Catalunya i Balears.

A les 19 hores els 5.000 músics interpretaran a la vegada la cançó “Oh Happy Day!” en honor als padrins de l’esdeveniment d’aquesta 8ª edició: Barcelona Gospel Messengers.

Les actuacions tenen lloc a espais tant singulars com El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, Auditori Josep Irla de Girona, l’Església romànica de Sant Martí a Lleida, la Sala Gòtica de l’Hospital Sant Andreu a Manresa, el Palau Despuig a Tortosa o el CaixaForum Palma a Mallorca, entre d’altres.

Són ciutats simfòniques a Catalunya:
• Província Barcelona: Barcelona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Manresa, Sant Boi del Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Vallirana i Vilassar de Mar.
• Província de Lleida: Lleida, Alguaire i Mollerussa
• Província de Tarragona: Tarragona, Amposta, El Perelló, Camarles, Cambrils, Godall, L’Aldea, Reus, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa i Ulldecona

Són ciutats simfòniques a Balears: Palma de Mallorca, Campos i Inca.

Tots els estils musicals hi són presents:  es pot escollir entre formacions de caire clàssic com orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano, òpera i cant coral; qui vulgui pot optar per concerts de swing, grups de jazz i cors de gospel; els més marxosos gaudiran de pop-rock, funk, rap o hip hop. I pels més alternatius, sessions de DJ’s i música electrònica o fins i tot música tradicional i popular.

Trieu el vostre concert al web: www.simfonic.org

El Festival SIMFONIC us convida a gaudir d’una manera diferent dels espais singulars que amaguen les nostres ciutats amb tot tipus d’actuacions musicals. Només heu d’escollir a quin espai voleu anar i quin estil de música voleu escoltar. No us refieu del tipus d’espai a l’hora d’escollir el vostre concert; el maridatge que proposa el Festival entre la música i l’arquitectura és sorprenent.

 

 

simfonic      simfonic      simfonic
 

 

El projecte neix l’any 2011 de la mà de l’ Associació SIMFONIC amb la voluntat de visualitzar la tasca que venen desenvolupant les escoles de música, aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

El Festival SIMFONIC està pensat per a tots els ciutadans: jovent, adults, persones grans i famílies que vulguin passar una tarda especial gaudint de bona música en uns espais singulars i participar d’un projecte de ciutat pioner i innovador.