Akelarre, el cabaret de The Feliuettes, arriba al Teatre Condal a partir del 17 d’abril de 2023 al Teatre Condal


El Teatre Condal acull Akelarre, un espectacle de The Feliuettes amb direcció de Miriam Escurriola i la interpretació de Laia Alsina RieraLaura Pau, Anna Herebia i Gerard Sesé. 

Akelarre és un cabaret reivindicatiu i amb perspectiva de gènere, un espectacle satíric i irreverent de creació col·lectiva amb una magnífica dramatúrgia, una barreja de llenguatges i d’estils musicals, com el rap, el jazz, el pop o el cuplé, i fins i tot la col·laboració especial de Vicky Peña com a Madame Big Lips.

Akelarre és la reinvenció d’un gènere, el cabaret, al que The Feliuettes ret homenatge amb un espectacle de mirada gamberra i reivindicativa.
«El nostre cabaret s’alimenta del passat i es reinventa a ell mateix en una mirada cap al futur.»
Miriam Escurriola

The Feliuettes és un projecte que neix el 2014 arran de la trobada entre les cantactrius Maria Cirici, Laia Alsina Riera i Laura Pau, i que es consolida el 2015 amb l’espectacle homònim, The Feliuettes, que fa estada a El Maldà durant dues temporades. El 2017 col·laboren amb el grup de rock Obeses a l’espectacle Verdaguer, ombres i maduixes, que es representa al Teatre Romea, i presenten el seu segon espectacle, Cobi, Curro y Naranjito.

El 2019 estrenen Akelarre, a El Maldà, amb gran èxit de crítica i públic, i ara fan el salt al Teatre Condal en dues úniques funcions, el 17 i el 24 d’abril.

Akelarre és un espectacle original que combina música, humor i reivindicació. Una proposta explosiva que, a ritme de cabaret, ens farà riure i reflexionar.

La crítica ha dit…«

Genuí, ferotge i divertidíssim cabaret feminista»
Toni Polo, Recomana

«Akelarre de talent, reflexió i gamberrisme»
Rubén García, Teatre Barcelona
 
Akelarre es representarà a partir del 17 d’abril de 2023 al Teatre Condal.

Sinopsi
The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola, amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé. The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel·len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar-lo, sent dones. A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant-les amb un mirall ple de possibilitats. Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk… ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.