ARRIBA EL TOUR VIA DALMA III DE SERGIO DALMA (10 i 11 de febrer)

ARRIBA EL TOUR VIA DALMA III DE SERGIO DALMA

AUDITORI DEL FÒRUM

Dissabte 10 de febrer – 21.30h.

Diumenge 11 de febrer – 19.00h.

Entrades demà a les 10h. a la venda a theproject.es ientrades.elperiodico.cat

 

Fotooficialcopia.143121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sergio Dalma torna a l’univers italià amb un nou episodi de la seva exitosa col·lecció Via Dalma.

Via Dalma III és una col·lecció de cançons heterogènies però connectades per la reinvenció màgica de la seva veu, sense dubte una de les més personals i reconegudes veus del panorama musical llatí americà en els últims 25 anys.

L’objectiu de Via Dalma és allunyar-se de versions sense ànima, la idea és que aquestes cançons passin a formar part del repertori de Sergio, que tinguin el segell de l’artista i siguin reconegudes tant per la història d’aquests clàssics com per la interpretació de l’artista espanyol. En els discos italians anteriors molts fans es van acostar a grans cançons de sempre gràcies a la personalitat de Sergio Dalma.

Aquest nou lliurament de cançons italianes reivindica autors de tota la vida i apareixen també títols contemporanis. Per l’artista, el terme clàssic és sinònim de música perdurable, «lluny de associar-lo a antic, un clàssic és sinònim d’alguna cosa important, música rellevant».

Són cançons de diverses dècades, diversos autors, diversos estils però totes amb el segell propi de Sergio Dalma. Cançons poderosament evocadores, un preciós mosaic del millor pop italià que en la seva veu cobren un nou sentit.

Ara és el moment de portar aquestes cançons al directe. Sergio caminarà per la seva Via Dalma oferint al públic el millor d’aquestes tres entregues de clàssics italians sense deixar de banda part d’aquestes cançons d’èxit que l’han acompanyat des de l’inici de la seva carrera.

No et perdis el contundent directe d’un dels millors intèrprets del nostre país.

*************************************************

LLEGA EL TOUR VIA DALMA III DE SERGIO DALMA

AUDITORI DEL FÒRUM

Sábado 10 de febrero, 21.30h.

Domingo 11 de febrero, 19.00h.

Entradas mañana a las 10h. a la venta en theproject.esentrades.elperiodico.cat

Sergio Dalma regresa al universo italiano con un nuevo episodio de su exitosa colección Vía Dalma.

Vía Dalma III es una colección de canciones heterogéneas pero conectadas por la reinvención mágica de su voz, sin duda una de las más personales y reconocibles voces del panorama musical latino americano en los últimos 25 años.

El objetivo de Vía Dalma es alejarse de versiones sin alma, la idea es que estas canciones pasen a formar parte del repertorio de Sergio, que tengan el sello del artista y sean reconocibles tanto por la historia de estos clásicos como por la interpretación del artista español. En los discos italianos anteriores muchos fans se acercaron a grandes canciones de siempre gracias a la personalidad de Sergio Dalma.

Esta nueva entrega de canciones italianas reivindica autores de toda la vida y aparecen también títulos contemporáneos. Para el cantante, el término clásico es sinónimo de música perdurable, “lejos de asociarlo a antiguo, un clásico es sinónimo de algo importante, música relevante”.

Son canciones de varias décadas, varios autores, varios estilos pero todas con el sello propio de Sergio Dalma. Canciones poderosamente evocadoras, un precioso mosaico del mejor pop italiano que en su voz cobran un nuevo sentido.

Ahora es el momento de llevar estas canciones al directo. Sergio caminará por su Vía Dalma ofreciendo al público lo mejor de estas tres entregas de clásicos italianos sin dejar de lado parte de esas canciones de éxito que le han acompañado desde el inicio de su carrera.

No te pierdas el contundente directo de uno de los mejores intérpretes de nuestro país.