Teatro

Els Amics de les Arts Symphonic Project Assaig general dijous 22 novembre 2018 al Teatre-Auditori Sant Cugat.

full_inner_page

 

 

 

 

 

 

 

Els Amics de Les Arts presenten el divendres 23 de novembre, al Palau de la Música Catalana, un espectacle inèdit junt amb una orquestra simfònica.

El grup, que oferirà un repertori dels seus grans èxits en clau simfònica, ha penjat el cartell d’entrades exhaurides al Palau, i per aquest motiu oferirà un assaig general amb públic, al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Fruit de la llarga col·laboració entre el Festival de Jazz i el Teatre-Auditori de Sant Cugat, des de 2007, aquest projecte extraordinari serveix per commemorar els 50 anys del Festival de Jazz i els 25 anys del Teatre-Auditori, que ha ofert el seu escenari per la residència tècnica del concert.

Els Amics de les Arts són, indiscutiblement, un dels grups més sòlids i estimats de l’escena catalana. La banda es troba actualment en el seu segon any de gira de presentació del seu últim disc, Un estrany poder (Sony Music, 2017), produït per l’escocès Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne…). La gira que ara finalitzen els ha dut a les principals sales i festivals del país amb gran èxit de públic.

Ara, el Teatre-Auditori de Sant Cugat ofereix assistir a l’assaig general de l’exclusiu Symphonic Project el 22 de novembre. Assaig previ a l’estrena del projecte, emmarcat dins la celebració de les 50 edicions del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona a l’icònic Palau de la Música Catalana.

    COMPRAR ENTRADES

    dijous 22 novembre 2018
    21:00h
    Durada: A determinar
    Preu general: 18 €