L’Auditori fa 16 anys i ho celebrem amb 48 hores d’entrades al 50% (25 i 26 de març)

L’Auditori fa 16 anys i ho celebrem amb 48 hores d’entrades al 50%

auditori-de-barcelona1

 

 

 

 

 

 

 

Durant tot el dia de dimecres 25 i dijous 26 de març es poden comprar entrades pels concerts d’aquesta setmana a meitat de preu

Aquesta setmana actuen a L’Auditori Blaumut, el mestre Philippe Herreweghe, Rebekka Bakken, i l’OBC interpreta Mort i Transfiguració d’Strauss

Aquesta setmana estem d’aniversari. Diumenge L’Auditori va complir 16 anys i volem compartir la celebració amb el públic. Per això durant 48 hores tothom qui ho vulgui podrà comprar les entrades pels concerts d’aquesta setmana amb un descompte del 50%. La promoció serà vàlida el dimecres 25 i el dijous 26 de març. És una molt bona oportunitat per gaudir de les diferents propostes musicals que hi ha programades fins diumenge. N’hi ha de tots els estils i per a tots els gustos.

El primer concert que es podrà gaudir a meitat de preu és l’esperadíssim inici de gira dels Blaumut que començaran a cantar en directe les cançons del seu nou disc «El primer arbre del bosc» dijous 26 a la Sala 1 Pau Casals (21h). Divendres L’Auditori ofereix dues propostes que faran les delícies dels amants del jazz i de la música antiga. D’una banda, el mestre Philippe Herreweghe dirigirà una versió única de la Passió segons Sant Joan de Bach amb el Collegium Vocale Gent (Sala 1. 20:30h). I de l’altra, la diva del jazz noruec, Rebekka Bakken, serà la protagonista del tercer concert del Víking Musik BCN amb el seu particular homenatge a Tom Waits (Sala 2 21h). I encara n’hi ha més! Aquest cap de setmana l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ofereix el concert Mort i Transfiguració d’Strauss amb Michel Tabachnik com a director convidat. Completen el programa obres de Wagner, Boulez i Ravel.

L’Auditori, dissenyat per l’arquitecte Rafael Moneo, es va inaugurar el 22 de març del 1999. Amb 42.000 metres quadrats dedicats a la música, l’edifici combina la sòbria modernitat externa amb quatre sales que ofereixen el marc perfecte per a diferents tipus de concerts: la Sala 1 Pau Casals, la Sala 2 Oriol Martorell, la Sala 3 Tete Montoliu i la Sala 4 Alicia de Larrocha. L’acústica de les sales està minuciosament estudiada dintre del projecte per l’enginyer especialitzat Higini Arau. Al mateix complex musical, hi tenen la seva seu l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Museu de la Música. Això converteix l’Auditori en un focus de la vida musical de la ciutat en els diferents camps de la divulgació, la docència i la recerca.

https://www.auditori.cat