Mercabarna-flor presentarà les darreres tendències per a la temporada de núvies i el dia de la Mare diumenge, 17 de març


El prestigiós dissenyador floral, Araik Galstyan, s’encarregarà de la gran demostració de rams de núvia
 
Mercabarna-flor i l’Associació d’Empresaris Majoristes (AEM), organitzen el proper diumenge 17 de març la tradicional Festa de la Primavera, que reuneix anualment uns 500 professionals del sector de la flor i la planta en aquest mercat majorista. La jornada està dedicada a la campanya de núvies, el Dia de la Mare i la Diada de Sant Jordi.
 
L’objectiu és presentar als floristes i dissenyadors florals noves propostes, tendències i recomanacions per a aquestes campanyes de primavera i estiu.
 
De 9:30h a 11:30h-Se celebrarà la Final del concurs ‘Dia de la Mare’organitzat perl’associació L’Art de la Flor i la seva Gent. Distribuïts per diferents punts de Mercabarna-flor, els finalistes realitzaran la seva proposta de treballs comercials per al Dia de la Mare.
 
De 9:30h a 11:45h-Tindran lloc els tallers ‘Rosa de Sant Jordi’impartits per Jordi Ferrán, artista, florista i dissenyador d’esdeveniments amb més de 30 anys d’experiència. En aquests tallers els professionals participants, guiats per Ferran, realitzaran originals treballs per a la tradicional jornada de Sant Jordi, que se celebra a Catalunya.
 
De 12:15h a 13:45h– Es presentarà la ‘Gran Demostració de Rams de Núvia’ d’aquesta edició, a càrrec del prestigiós dissenyador floral internacional Araik Galstyan.

Araik Galstyan és el fundador i director de la ‘Floral Design House’, de la revista ‘Flowers World’ i de la ‘Araik Galstyan Moscow International Floral Design School’. Ha estat l’únic florista del món que ha guanyat dues vegades el Premi honorable de People’s Choice, el World Basketball Professionals Championship of China i European Professional Florist Championship in the Czech.
 

Dia: Diumenge, 17 de març
Hora: 9.30H a 14H
Lloc: Mercabarna-flor
Adreça: Ctra. Antiga de València (B204), núm.1 / 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)