MúsicaTeatro

ONYRIC Teatre Condal convoca audicions pel musical Les Dames del Perpetu Socors

ONYRIC Teatre Condal convoca audicions pel musical Les Dames del Perpetu Socors 

 

e81a1afc-17bd-4c56-8d11-b3635f083597 (1)

 

 

 

 

ONYRIC – Teatre Condal obre convocatòria d’audicions per formar la companyia que estrenarà Les Dames del Perpetu Socors , la primera producció amb segell ONYRIC, que s’exhibirà al Teatre Condal a partir de febrer del 2019. Es busquen a les sis intèrprets femenines que integraran el repartiment del musical: actrius d’entre 18 i 28 anys, i amb un alt nivell de cant (pop, rock). Les audicions es duran a terme del 4 al 6 d’abril, al Teatre Condal.
En aquesta primera fase d’audicions, les candidates hauran de presentar un monòleg i una cançó a escollir d’entre les opcions que se’ls faran arribar des de l’organització del càsting. Les interessades a formar-ne part poden enviar el seu CV abans del 31 de març a aquesta adreça electrònica: castinglesdames@onyric.cat. Es donarà a conèixer el resultat de la primera selecció a partir del 10 d’abril.
La segona fase d’audicions constarà d’un treball intensiu amb l’equip creatiu de Les Dames del Perpetu Socors, que tindrà lloc del 16 al 20 d’abril al Teatre Condal. En format de workshop, les candidates pre-seleccionades participaran d’una sèrie de tallers conduïts per la directora del musical, Alícia Serrat; la directora musical del muntatge, Laura Andrés, i el director artístic d’ONYRIC, Daniel Anglès, amb l’objectiu d’aprofundir en el treball individual i veure com funcionen en grup.

Les Dames del Perpetu Socors, primera producció ONYRIC

Es tracta d’una adaptació a llengua catalana del musical Our Ladies of Perpetual Succour de Lee Hall -creador de Billy Elliot-, sobre la novel·la The Sopranos d’Alan Warner. El musical explica una història divertida, punyent i escandalosament grollera sobre sis amigues, components d’un cor catòlic, que, en un moment àlgid de canvis, es perden a la ciutat d’Edimburg.

Alícia Serrat dirigirà Les Dames del Perpetu Socors 

Directora, dramaturga, compositora, lletrista i adaptadora.

Ha escrit i dirigit el musical Per si ens tornem a veure, i és una de les creadores dePegados -guanyador del premi Max al millor Espectacle Musical i amb el que també guanya el Butaca a Millor Actriu de musical i a Millor Musical. Dirigeix també Mierda de artistaEscape Show, i el concert benèficAmor x Amor. 
Destaquen les seves adaptacions deJesucristo SuperstarLa Bella y la Béstia,Chicago i El Cabaret de los hombres perdidos.

Laura Andrés, directora musical de Les Dames del Perpetu Socors 

Músic, professora i pianista professional.
Superior de piano al Conservatori de Barcelona i Master of Arts a la Haute École de Musique de Ginebra. Actualment, és professora d’anàlisi musical i pianista del Conservatori Professional de Dansa i de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre.
Ha treballat d’assistent de direcció musical (d’en J. Vives) a l’espectacle Gente Bien de La Cubana, ha format part de l’orquestra de músics de Scaramouche, de Dagoll Dagom. Ha col·laborat en el darrer disc de Shakira, «El Dorado», i darrerament ha estat professora a l’Academia d’Operación Triunfo (TVE).