Pedro da Costa debuta en solitari al Teatre Condal 11 d’abril

El Teatre Condal acollirà l’11 d’abril Pedro da Costa en acústic, un concert de Pedro da Costa, acompanyat per Pau Romero, on el cantant català redescobrirà els temes amb els que va actuar a la primera edició d’Eufòria i estrenarà algunes de les seves noves cançons.

Pedro da Costa, l’artista d’origen brasiler i establert a Sant Vicenç dels Horts, va ser un dels triomfadors de la primera edició del talent show de TV3 Eufòria, on va aconseguir arribar fins a les semifinals i es va convertir en un dels favorits de l’audiència del programa.

Eufòria, que actualment celebra la seva segona edició amb gran èxit, es va convertir en un fenòmen d’audiència sense precedents entre el públic català, que vibrava cada setmana amb les interpretacions dels artistes que hi prenien part.

Ara, mesos després de la seva participació al programa i d’haver omplert el Palau Sant Jordi juntament amb la resta d’integrants de la primera edició d’EufòriaPedro da Costa actuarà per primer cop en solitari a Barcelona en un dels escenaris més emblemàtcs de la ciutat, el Teatre Condal.

En aquest concert, un espectacle on Pedro da Costa interpretarà cançons tant en català, com en castellà i anglès, l’artista bagenc estarà acompanyat dalt de l’escenari per Pau Romero, un músic i productor català format a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).
Amb aquest únic concert, Pedro da Costa promet una nit màgica per als amants de la música.
Pedro da Costa en acústic es representarà l’11 d’abril de 2023 a les 19h al Teatre Condal.


Sinopsi
Després del seu exitós pas pel programa Eufòria de TV3, Pedro da Costa ofereix el seu primer concert en solitari a Barcelona. La seva veu ens va enamorar i ara lluirà més que mai, acompanyada només pel Pau Romero a les guitarres. Una nit única i exquisida plena màgia, bona música i emocions. Un viatge sensible i sense artificis a través de la música.

descobrirem les cançons del programa, amb una nova dimensió musical. Escoltarem en primícia algun dels temes que formarà part del nou projecte musical. Coneixerem una mica més al Pedro en aquest format íntim i proper. L’artista sense filtres, davant nostre. La seva veu, la seva ànima i nosaltres. Una nit per tocar el cel amb el Pedro, en acústic.