Premis Continuarà de Cultura 2014 (22 d´abril)

1354018791139

Els premis Continuarà arriben enguany a la seva 18a edició, un aniversari que se celebrarà avui amb una festa a l’hotel Casa Fuster de Barcelona a la qual estan convidades centenars de persones de l’àmbit cultural i de la societat catalana que, un any més, acudiran a aquesta cita prèvia a Sant Jordi.

Els encarregats de conduir l’acte seran els periodistes Xavi Díaz i Montse Elías

Els premis s’atorguen a persones, institucions o organitzacions que han destacat per la seva aportació al món de la cultura i consisteixen en dolços, elaborats en aquesta ocasió per Yann Duytsche, de la pastisseria Dolç.

L’Agència Efe, amb motiu del seu 75è aniversari, els escriptors Almudena Grandes, Ray Loriga i Antoni Vives, i la fotògrafa Colita són alguns dels premiats amb els guardons Continuarà de Cultura 2014 que atorga el programa de televisió Vespre a La 2, segons va informar RTVE.

Entre els premiats també hi ha l’editorial Roca, que compleix deu anys d’existència, els cineastes Albert Solé i Dani de la Orden, el mag Antonio Díaz, la cantant Sara Pi, el grup Mishima, la mecenes cultural Carmen Mateu de Suqué, els xefs germans Torres, el musical Boig per tu i el suplement Tendencias del diari El Mundo.
.