The Waterboys tancaran la temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat en un concert únic a Catalunya 11 de juny

The Waterboys tancaran la temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat en un concert únic a Catalunya

 

The Waterboys

 

 

 

 

 

 

 

El mític grup liderat per Mike Scott, conegut per èxits com The Whole of The MoonHow Long Will I Love You? i Fisherman’s Blues, arriba a Sant Cugat per presentar Out of All This Blue

El concert Excepcional, tindrà lloc el proper dimecres 11 de juny a les 21h

Ja es poden comprar les entrades aquí

 

 Els britànics The Waterboys actuaran el proper dimecres 11 de juny al Festival Excepcional que se celebra cada any per tancar la temporada del Teatre-Auditori Sant Cugat. El mític grup liderat per Mike Scott, conegut per èxits com The Whole Of The MoonHow Long Will I Love You? i Fisherman’s Blues, arriba a Sant Cugat per presentar Out of All This Blue, una col·lecció de cançons que neden entre el pop, el rock i el funk.

Trenta anys després de Fisherman’s Blues, amb el quan van demostrar al món que es podia fer folk irlandés i al mateix temps sonar com una imponent banda de rock, els Waterboys –nascuts a Londres l’any 1981– no únicament continuen vius, sinó que es mantenen en un estat de forma espectacular.

Després de delectar-nos, en les seves dues anteriors entregues, amb aproximacions sinceres i personals a la poesia de W.B. Yeats i a la música eterna de Muscle Shoals i el sud dels Estats Units, Mike Scott i companyia arriben al Teatre-Auditori Sant Cugat amb Out of All This Blue, un doble LP de 23 cançons que ressalta els diferents angles de la seva música i posa de nou al descobert la seva influència, mai del tot prou reconeguda, en bandes com The Decemberists i The Lumineers. Una nit, és clar, per cantar amb els pulmons ben oberts The Whole Of The Moon i altres perles del seu extens repertori i tornar a casa feliços, convençuts que haurem viscut una vetllada inoblidable.

The Waterboys

The Waterboys és un grup de música britànic creat el 1983 per Mike Scott. Els membres del grup, passats i presents, són essencialment escocesos i irlandesos. El grup ha estat afincat a diversos llocs com Londres, Dublín, An Spidéal, Nova York i Findhorn. És un grup que ha travessat diversos estils musicals, però sempre s’ha caracteritzat per una barreja de folk cèltic i de rock o folk rock. Després de deu anys de discos i gires, la formació es va separar el 1993 i Scott va seguir una carrera en solitari. El 2000 el grup es va tornar a unir i el líder va destacar que tot era una continuïtat, el grup i la seva carrera en solitari, ja que la majoria de músics l’havien acompanyat en la seva carrera en solitari.

El Festival Excepcional

Fa dos anys la cantant Suzanne Vega va actuar en la primera edició del Festival Excepcional, l’any passat Roger Hodgson de Supertramp protagonitzà aquest concert internacional i aquest any la mítica banda The Waterboystancarà la temporada.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

The Waterboys
Dimecres 11 de juny, 21 h
Teatre-Auditori Sant Cugat
Entrades aquí 

 

Més informació a:

www.tasantcuagat.cat
Facebook: @teatreauditorisantcugat
Twitter i Instagram: @TeatreAuditori
Youtube: tasantcugat