Arriba la 6a edició de la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana Diagonal dissabte 11 de maig

Cursa DiR Kids Diagonal

Nens i nenes d’entre 1 i 14 anys participaran en una jornada d’esport en família el dissabte 11 de maig

Clubs DiR organitza la carrera infantil en el marc de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal

-Clubs DiR organitza la VI Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana Diagonal, la cursa per a nens i nenes d’entre 1 i 14 anys que tindrà lloc dissabte 11 de maig al Parc de Diagonal DiR. La cursa infantil se celebra en el marc de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, que es correrà l’endemà per la mítica avinguda Diagonal de Barcelona.

Per sisè any consecutiu, Clubs DiR i Guàrdia Urbana de Barcelona, organitzadors de l’esdeveniment, aposten per dedicar als nens i nenes una jornada que combina esport i diversió amb l’objectiu de lluitar contra el sedentarisme infantil, acostant als més petits el concepte de l’esport com a pràctica saludable i divertida.

Cursa DiR Kids Diagonal

La Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana Diagonal tindrà lloc al Parc Piscines i Esports, situat al costat del club Diagonal DiR, on els nens correran en un circuit tancat. Hi haurà un total de 6 categories diferentsassignades segons l’edat de cada petit corredor, que participaran de forma consecutiva des de les 10.30h del matí:

  • 30h – Categoria Infantil: Nens i nenes nascuts entre 2005 i 2006
  • 45 h – Categoria Aleví: Nens i nenes nascuts entre 2007 i 2008
  • 00 h – Categoria Benjamí: Nens i nenes nascuts entre 2009 i 2010
  • 15 h – Categoria Pre- Benjamí: Nens i nenes nascuts entre 2011 i 2013
  • 30 h – Categoria Pares i Fills (Minis 1): Nens i nenes nascuts entre 2014 i 2015
  • 45 h – Categoria Pares i Fills (Minis 2): Nens i nenes nascuts entre 2016 i 2018

 

 Els valors de l’esport

L’esforç de superació, la constància, el respecte i la solidaritat són l’eix central d’aquest esdeveniment infantil. Es tracta de valors inherents en la filosofia de Clubs DiR que els organitzadors de la Cursa volen acostar tant als nens com als seus pares, recordant els beneficis de l’esport com a vehicle generador de salut, de millora de la qualitat de vida i de cohesió social.

Amb l’objectiu de potenciar l’esperit participatiu i de premiar l’esforç, tots els nens i nenes participants rebran una medalla en acabar la seva carrera. Els guanyadors i guanyadores de les categories Pre-Benjamí, Benjamí, Aleví i Infantil, rebran també un reconeixement especial pujant al podi de guanyadors corresponent a cadascuna de les seves categories durant l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc immediatament després de la finalització de l’última carrera.

Cursa DiR Kids Diagonal

 

Activitats per als nens i nenes en la Fira del Corredo

El mateix dissabte 11 de maig, en paral·lel a les curses infantils, tindrà lloc la Fira del Corredor en el mateix parc de Diagonal DiR, on estaran presents els patrocinadors de la Cursa amb diferents estands i activitats dirigides als més petits, entre les quals destaquen demostracions amb la Unitat Canina i la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona, escalfaments musculars amb atletes de prestigi de la mà d’OAFI Foundation (Fundació Internacional de la Artrosis), tallers educacionals del SES (Servei d’Educació per a la Seguretat) o tallers per a la conscienciació de la seguretat viària amb l’ONG Stop Accidents.

Cursa DiR Kids Diagonal

 

Les inscripcions per a la Cursa DiR Kids Guàrdia Urbana Diagonal ja estan disponibles a través de la web oficial de la cursa.