ActividadesActualidad

Barcelona balla amb ‘Dansa. Quinzena metropolitana’ del 13 al 31 de març per espais de tot Barcelona.

block-4-dan-tucker-low

 

 

 

 

 

 

 

La dansa torna a ocupar els carrers i les places, els teatres, els metros i transports i els cinemes de diverses ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Perquè Dansa metropolitana és una celebració de la dansa i de les arts del moviment.

Més ciutats, més espectacles. Més oportunitats per gaudir de grans companyies i descobrir les de nova creació. Dansa metropolitanacreix en aquesta segona edició, i creix perquè la ciutadania, amb el seu aplaudiment, l’ha fet créixer. Creix en oferta i, també, en escenaris: si el 2018 van ser sis les localitats implicades en la programació –Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet–, enguany en són nou: El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Viladecans s’han afegit a un projecte que, durant dinou dies de març, posa la dansa al centre de la vida cultural.

Un projecte fet a partir de la col·laboració i la complicitat dels programadors dels diferents municipis. Implicat en la coproducció d’espectacles de dansa i en la participació activa del públic, a través de propostes comunitàries, tallers, assaigs oberts i altres activitats.

Entre el 13 i el 31  de març, Dansa metropolitana oferirà més de setanta funcions de dansa. De la millor dansa. No hi faltis.

Trobareu tota la informació al web del festival.