ActividadesActualidad

El Poble Espanyol dóna la benvinguda oficialment a l’estiu amb una completa programació familiar (12 de juliol)

Circ, tallers i una gran Festa Major per a tota la família
són les propostes del Poble Espanyol pel mes de juliol

image003

 

 

 

 

 

 

•El diumenge 12 de juliol el recinte de Montjuïc es vesteix de gala per celebrar la seva Festa Major amb una llarga llista d’activitats relacionades amb l’aigua, tallers de cuina, de dansa i d’artesania i rua de gegants, entre altres propostes

•Els diumenges familiars no s’aturen! Els diumenges de juliol el Poble obre les seves portes a grans i petits per gaudir d’un divertit espectacle de circ i d’un taller d’elaboració de còctels naturals i refrescants

El Poble Espanyol dóna la benvinguda oficialment a l’estiu amb una completa programació familiar. Als diumenges d’activitats familiars s’hi afegeix la gran Festa Major del recinte, que tindrà lloc el proper 12 de juliol, d’11h a 17h.

Aquesta celebració proposa un ampli ventall d’activitats per a petits i grans, algunes d’elles ben refrescants: jocs d’aigua, inflables aquàtics, festa de l’escuma, taller d’elaboració de còctels i un altre de gelats naturals… També hi haurà lloc per un taller i exhibició de balls llatins (salsa, zumba i bachata), un espai de maquillatge infantil, un taller d’artesania amb cuir, jocs de fusta gegants, contacontes, rua dels Gegants del Poble i un taller per aprendre a portar capgrossos, cavalls i gegantons.

La intensa jornada d’activitats del 12 de juliol es completarà amb l’espectacle de circ que es representarà al Poble tots els diumenges del mes: L’Home Roda, de la companyia Professor Karoli. Aquesta és l’esbojarrada història d’un personatge incombustible que es desplaça amb una roda amb motor. Combinant enginy i monocicles amb cames i bicis nanes, en Karoli demostrarà la seva passió per les rodes… i us deixarà amb la boca ben oberta! Aquest espectacle es representarà els diumenges de juliol a les 12:30h a la Carpa del Poble Espanyol.

La programació dels diumenges es completarà amb un taller d’elaboració de còctels refrescants a l’aire lliure. L’activitat es farà de 10:30h a 12h (entrada permesa fins les 11:30h) a la glorieta de la Plaça Major. Amb les seves pròpies mans, nens i nenes –amb l’ajuda dels grans– aprendran a preparar refrescants begudes amb fruita natural, plenes de color i de bon gust per gaudir de l’estiu al màxim!

 

 

Més informació aquí http://www.poble-espanyol.com/