Nit de l’Empresa i la Cultura 17 d’octubre


Tot a punt per a La Nit de l’Empresa i la Cultura

Es lliurarà el Premi IMPULSA CULTURA, dotat amb 10.000 euros, i el Premi EMPRESA CULTURA d’aquest any
S’atorgaran dos premis més per part de The New Barcelona Post i Barcelona Global, entitats col·laboradores de la Fundació
 
A la gala, la Fundació presentarà el vídeo Manifest #PrometoCultura
 
La cerimònia comptarà amb l’assistència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra i Solà, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, entre d’altres personalitatsLa Fundació Catalunya Cultura celebrarà demà dimarts, 17 d’octubre, al Teatre Romea, La Nit de l’Empresa i la Cultura, l’acte de lliurament del Premi IMPULSA CULTURA (PIC) i del Premi EMPRESA CULTURA (PEC) d’aquest 2023. La gala, que conduirà el còmic i comunicador, Borja Nicolau, comptarà amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra i Solà; de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga; de la directora general d’Indústries Culturals, Propietat Intel·lectual i Cooperació del Ministeri de Cultura i Esport, Carmen Páez; i del secretari general del Departament d’Empresa i Treball, Oriol Sagrera. A la cerimònia també hi intervindran per part de la Fundació, el president executiu, Eloi Planes, i la directora, Maite Esteve. 

Durant l’acte, els 10 projectes finalistes del Programa IMPULSA CULTURA exposaran les seves propostes culturals davant un públic integrat principalment per representants del món empresarial i cultural. Un cop acabin les presentacions, el jurat, format per professionals amb una reconeguda trajectòria en l’àmbit de la cultura i l’empresa, atorgarà el Premi IMPULSA CULTURA 2023, dotat amb 10.000 euros, a la iniciativa guanyadora.


Drap-ArtFestivals de Terres de l’EbreGuzzuHa! Ha! Ha! Un taller de cinema per desmuntar tòpicsKminArtLa bellesa de transcendirLegilandLlums a l’ombraNexart PercussionStop Violències

La Nit de l’Empresa i la Cultura serà també el marc de l’entrega del Premi EMPRESA CULTURA 2023 a una empresa que destaqui pel seu compromís i la seva contribució en el foment i suport a la cultura en l’àmbit de Catalunya.

Jurat dels dos premis:Guardons d’entitats col·laboradores

Enguany, i per primera vegada, en el mateix esdeveniment s’atorgaran dos premis d’entitats col·laboradores de la Fundació que se sumen a impulsar el sector cultural a Catalunya.

The New Barcelona Post

The New Barcelona Post atorgarà a un dels projectes finalistes del Programa IMPULSA CULTURA 2023 un premi valorat en 10.000 euros. Aquest mitjà ha volgut implicar-se en La Nit de l’Empresa i la Cultura reconeixent aquells projectes empresarials de nova creació que han sorgit en l’àmbit cultural a la capital catalana i que incorporin un model de negoci innovador o basat en l’aplicació de les noves tecnologies.

El premi de The New Barcelona Post consistirà en el disseny d’una estratègia comunicativa de difusió del projecte guardonat amb actuacions específiques a través dels seus canals. Entre altres accions, el mitjà planificarà la publicació d’entrevistes, reportatges, articles d’opinió i accions dels responsables del projecte. 

Barcelona Global

Barcelona Global participa en l’edició d’enguany, com entitat que aposta pel talent cultural de la ciutat, amb la voluntat de dinamitzar projectes ‘made in Barcelona’ i fomentar l’engagement entre el talent internacional que hi viu i hi treballa, i l’activitat cultural de la ciutat.

El premi de Barcelona Global consistirà en el disseny d’una línia d’actuació pilot amb un projecte cultural de la Comunitat IMPULSA, que aglutina tots els projectes culturals que al llarg dels anys han passat per la Fundació.

Presentació del vídeo Manifest #PrometoCultura 

En el decurs de la gala, la Fundació Catalunya Cultura presentarà el vídeo Manifest en el qual s’encapsula l’essència vibrant i diversa de l’herència cultural catalana. Aquesta peça emotiva i meticulosament elaborada busca inspirar un sentit d’orgull i estima per la riquesa artística, històrica i lingüística de Catalunya.