Propera inauguració ‘Rebost Cantina Viladellops’ 20 de novembre
Nou establiment que trasllada a peu de carrer la proposta gastronòmica dels germans Alonso i el gust pels productes tradicionals de la comarca del Penedès

Viladellops, 15 de novembre de 2022. Cantina Viladellops inaugurarà el seu nou ‘Rebost’, una botiga a peu de carrer que oferirà productes d’elaboració pròpia, de proximitat i de temporada particulars de la zona del Penedès. La inauguració tindrà lloc el proper 20 de novembre al carrer Principal de la localitat catalana, en un esdeveniment a l’aire lliure diferent que traslladarà al públic els productes més tradicionals de la zona i la proposta gastronòmica dels germans Alonso, amb bon ambient, música en directe i les millors aromes.

 “És una ocasió especial ja que encara podem aprofitar-nos del bon temps per inaugurar el nostre ‘Rebost Cantina Viladellops’, amb la venda de productes de proximitat, d’elaboració pròpia o procedents de petits productors de la zona, i, sobretot, gaudir de la bona companyia i música en directe a l’aire lliure, un emplaçament dedicat als amants del bon menjar”, explica Borja Alonso, director del restaurant.  

Es tracta d’una exposició de productes com es feia antigament, un mercat a l’aire lliure i, en la seva proposta variada, es podran degustar els seus increïbles canelons, croquetes i el seu brou tradicional d’escudella. Altres productes que s´oferiran són: catànies, neules típiques d´aquestes properes festes, terrina de foie, calçots i la seva deliciosa salsa de romesco, verdures de l´hort de Cal Tomàs, i una gran varietat d´olis, entre d´altres. Tot això, acompanyat amb una degustació de vins de Finca Viladellops i caves de Valldosera, a més de música pop-flamenc, per amenitzar la vetllada.Una proposta diferencial que marca l’inici d’una nova àrea de negoci dels germans Alonso, que té com a objectiu que els seus clients puguin gaudir també, a casa seva, dels exquisits productes de Cantina Viladellops.

Jairo Alonso, Xef de Cantina Viladellops resumeix així l’estratègia actual del restaurant; “volem respectar les nostres arrels, però anant un pas més enllà, amb el nostre propi ‘Rebost’. Tenim l’objectiu d’innovar i incorporar productes de temporada perquè els nostres clients trobin noves maneres de gaudir de l’experiència culinària”.

Cantina Viladellops, situada en un marc geogràfic incomparable, ofereix una proposta i experiència gastronòmica completa, va més enllà donant el ‘tret de sortida’ amb la venda dels seus productes des de la seva pròpia botiga.

Quan i com es pot gaudir de l’esdeveniment?

L’esdeveniment obrirà les portes el dia 20 de novembre, d’11.00 a 13.00, per gaudir de bon ambient, música i gastronomia al carrer Principal de Viladellops, davant del restaurant.

Sobre Cantina Viladellops
Cantina Viladellops és un restaurant que segueix la tradició culinària característica de la família Alonso del Pozo, amb una proposta basada en l’enoturisme, que fa d’aquest restaurant una experiència gastronòmica completa, a l’entorn incomparable del Penedès. Ofereix als seus clients el servei de menú diari, carta a preu tancat i Wine Bar de dimecres a diumenge, servei de càtering a particulars i empreses, Take Away, pack experiències, i ‘Despensa Cantina’, amb la venda de productes d’elaboració pròpia i de proximitat, sense perdre l’essència que els caracteritza.

Web: https://cantinaviladellops.com/    

Direcció: Carrer Principal de Viladellops, 16 – Viladellops, Olèrdola 08734 BCN
Tel. Contacte restaurant: 676 38 75 45