Tots els diumenges d’estiu a partir del 3 de juliol el Poble Espanyol s’omplirà amb la rumba de les millors bandes del país

Els Vespres de Rumba tornen aquest estiu al Poble Espanyol amb bandes de referència del gènere  


Tots els diumenges d’estiu a partir del 3 de juliol el Poble Espanyol s’omplirà amb la rumba de les millors bandes del país

A la música en viu s’hi afegeix aquest any la possibilitat de gaudir abans i després dels concerts de música ambient i propostes gastronòmiques diverses al nou espai Village del Poble Espanyol

Les entrades estan a la venda a www.poble-espanyol.com i inclouen la visita a tot el Poble, un recinte històric i monumental que destaca pel seu contingut en arquitectura, art i artesania

Barcelona, juny de 2022 – Arriba la segona edició dels Vespres de Rumba dins les Nits en Viu al Poble Espanyol. A partir del 3 de juliol, els diumenges s’ompliran dels divertits directes d’una cuidada selecció d’artistes reconeguts del gènere com Dijous Paella, Derrumband, Sabor de Gràcia, Alma de Boquerón, Salsa Punk Orquestra i diversos concerts del grup Piratas Rumbversions amb col·laboracions femenines de l’alçada de Suzanna o Tori Sparks. Abans dels concerts, el públic podrà gaudir de sessions DJ a partir de les 19:30h.

Les entrades per a Vespres de Rumba ja estan a la venda a partir de 7€ a www.poble-espanyol.com i inclouen la visita al recinte del Poble Espanyol hores abans de l’inici dels directes per recórrer els seus carrers i places, descobrir el Museu Fran Daurel d’art contemporani, l’exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol, els tallers d’artesania i les instal·lacions audiovisuals que hi ha al llarg del recinte. 

El Village, un nou espai per a experiències culturals completes

Els concerts del mes de juliol tindran lloc al nou espai Village, una zona expressament pensada per oferir una experiència que vagi més enllà de la música en directe. A la zona de l’escenari s’hi afegirà un espai adjacent on els assistents podran gaudir d’opcions gastronòmiques i música ambient, també a l’aire lliure, abans o després de l’espectacle, en un entorn privilegiat i molt agradable.  

Els concerts del mes d’agost se celebraran a la Plaça Major, l’espai més gran i emblemàtic del recinte.
Més de 30 concerts de diversos estils durant l’estiu

Les Nits en Viu al Poble Espanyol inclouen aquest estiu quatre cicles d’estils musicals diferents pensats perquè el públic gaudeixi de la música en directe en un espai monumental únic i a l’aire lliure: Nits de Blues (dimecres), el festival Mahou Rock&Grill (dijous), el nou i sorprenent cicle P!Òpera (Pícnic + Òpera) els divendres i els Vespres de Rumba els diumenges integren la programació de les nits d’estiu a l’emblemàtic recinte de Montjuïc, que començaran el 29 de juny.

El Poble, un recinte on la història es troba amb la cultura i l’oci

El Poble Espanyol és un dels equipaments més emblemàtics de la muntanya de Montjuïc i de la ciutat. Amb més de 40.000 m2 i més de 90 anys d’història, el recinte inclou més de 100 edificis que representen l’arquitectura tradicional de tot un país i destaca també pel seu contingut en artesania, art contemporani i tradicions. 

A més, el recinte es manté ferm des de fa anys en el compromís d’oferir activitats culturals i d’oci per a tots els públics en un espai monumental i segur únic a Barcelona.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

DATES:
Diumenge 3 de juliol de 2022: Dijous Paella
Diumenge 10 de juliol de 2022: Derrumband
Diumenge 17 de juliol: Piratas Rumbversions (trio) + Suzanna
Diumenge 24 de juliol: Sabor de Gràcia (trio)
Diumenge 31 de juliol: Piratas Rumbversions (trio) + col·laboradora
Diumenge 7 d’agost: Alma de Boquerón
Diumenge 14 d’agost: Piratas Rumbversions (trio) + Tori Spark
Diumenge 21 d’agost: Salsa Punk Orquestra
Diumenge 28 d’agost: Piratas Rumbversions (la banda al complet)

HORARIS:
Obertura de portes: 19h
De 19:30h a 20:30h sessions Dj
Concert: 20:30h


PREUS:
Entrada anticipada online: 10€ / Taquilles o mateix dia online: 12€
Pack de 2 persones online: 14€ 
 
Els concerts dels dies 10 de juliol i 28 d’agost:
Entrada anticipada online: 12€ / Taquilles o mateix dia online: 14€
Pack especial 2 persones online: 16€

Els nens de 0 a 3 anys anys tenen l’entrada gratuïta 
www.poble-espanyol.com