JULIO BOCCA PRESENTA LA GIRA INTERNACIONAL DEL BNS QUE ARRIBARÀ A BARCELONA I A MADRID EL 2016 (del 16 al 20 de desembre)

0000756021JULIO BOCCA PRESENTA LA GIRA INTERNACIONAL DEL BNS QUE ARRIBARÀ A BARCELONA I A MADRID EL 2016

Coppélia del BNS |Ballet Nacional Sodre / Uruguay es podrà veure al Liceu i a los Teatros del Canal durant desembre del 2016 i gener del 2017

Les entrades de l’espectacle al Gran Teatre es posaran a la venda el 8 de juny. Actualment ja es poden adquirir els abonaments de dansa amb un 25% de descompte

Julio Bocca presenta la gira internacional del BNS |Ballet Nacional Sodre / Uruguay que arribarà amb Coppélia al Liceu de Barcelona del 16 al 20 de desembre i a los Teatros del Canal de Madrid del 27 de desembre de 2016 a l’1 de gener de 2017. En la present gira internacional del BNSes presentarà a Xina, Colombia, Guatemala, Argentina i Espanya, finalitzant al gener del 2017 amb Un tranvía llamado deseo, espectacle que es podrà veure a Madrid del 4 al 8 de gener amb la coreografia de Mauricio Wainrot i la música de Béla Bartók. L’Orquestra del Gran Teatre del Liceu posarà música a Coppélia sota la direcció musical de Martín García, director musical de la Orquestra Simfònica del Sodre / Uruguay, que també liderarà la part musical a Madrid.

El Liceu posarà les entrades de Coppélia a la venda el proper 8 de juny. Actualment ja es poden adquirir els abonaments de dansa que compten amb un 25% de descompte respecte les entrades individuals i que permeten escollir entre els espectacles de dansa programats a la temporada 2016/17: Coppélia del BNS, Spectral Evidence i La Stravaganza de la companyia de Ballet Preljocaj i IT Dansa.

Coppélia està basat en el conte Der Sandmann (L’home de sorra) de E.T.A. Hoffmann i compta amb el llibret del dramaturg i llibretista Charles Nuitter. Aquest espectacle, amb música de Léo Delibes, està coreografiat per Enrique Martínez i produït pel Theatro Municipal de Rio de Brasil. La producció té una estètica realista, tant en els personatges com en l’ús de les danses tradicionals, que amb el vestuari potencia la força i elegància la dramatúrgia dels ballarins i el fort caràcter teatral de la posada en escena. L’estrena mundial de Coppélia va ser el 1870 al Teatro de la Opéra de Paris i la coreografia de Martínez es va veure per primera vegada el 1968 al Brooklyn Academy of Music.

Amb el suport de

loewe