5a Cursa Mercabarna 6 d’octubre

Uns 5 mil ciutadans visitaran el rebost de la ciutat

 Foto1 Salida

Arriba la 4a edició de la Cursa més apetitosa amb moltes novetats

 Més corredors: 2.500 corredors travessaran els mercats centrals

 

  • Més aliments frescos: Uns 20.000 kg de fruites, hortalisses, peix i carn

 

  • Més Tallers i jocs d’alimentació saludable per a tota la família

 

Diumenge, 6 d’octubre, se celebrarà la 5a Cursa Mercabarna, que tornarà a obrir aquest gran mercat als ciutadans. Enguany, aquesta Cursa popular, concentrarà unes 5.000 persones, en haver-se ampliat el nombre de corredors de 2.000 a 2.500 i en coincidir amb el 20è Aniversari de la campanya ‘5 al dia’, motiu pel qual s’han preparat moltes activitats, tallers d’alimentació saludable i sorpreses per a corredors, familiars i amics.

 

 

Altre aspecte singular de la Cursa Mercabarna són els 20.000 kg d’aliments frescos, cedits per les empreses del gran mercat, que es distribuiran entre els assistents, en l’Àpat solidari i dins la Bossa del Corredor.

 

La Cursa començarà a les 11h amb dos recorreguts, de 5 o 10 Km, que travessaran els Mercats Centrals de Fruites i Hortalisses, el del Peix i altres instal·lacions de Mercabarna. Tot i ser diumenge, hi haurà parades obertes per  donar una idea de com són els punts de venda d’un mercat a l’engròs. A les 11.30h es començarà a servir la gran sardinada i botifarra familiar.