Arriba a Diagonal Mar el primer restaurant de la cadena Marghe&Rita a Espanya

Arriba a Diagonal Mar el primer restaurant de la cadena Marghe&Rita a Espanya

La cadena de restauració italiana aposta per Barcelona per la inauguració del seu primer establiment al nostre país

Margherita

 

 

El grup de restauració Marghe&Rita ha escollit el centre comercial Diagonal Mar per a obrir seu primer restaurant a Espanya. L’establiment estarà ubicat a la tercera planta del centre comercial, amb una superfície de més de 80m2 i terrassa. Aquesta nova inauguració, que s’uneix a l’excel·lent oferta de restauració existent al centre comercial, destaca per la seva prestigiosa gastronomia italiana, amb exclusives pizzes i panozzos, realitzades amb les millors receptes tradicionals i artesanes d’Itàlia.

 

Víctor Lavandeira, responsable de la marca a Espanya

afirma «A Marghe&Rita ens sentim orgullosos d’instal·lar-nos a Espanya, especialment a Barcelona. Hem seleccionat el centre comercial Diagonal Mar, ja que considerem que és un centre comercial de referència i al que volem afegir el nostre concepte de negoci a la àmplia selecció de restauració ja existent. A Marghe&Rita oferim al públic un concepte diferent, importat dels carrers de Roma i vàlid per a un dinar, sopar o piscolabis que ens permet gaudir a qualsevol moment del dia d’una excel·lent pizza elaborada amb una cuidada selecció de productes italians«.

 

Marghe&Rita és un nou concepte de restauració amb productes sans i nutritius que es caracteritza per una cuidada selecció d’ingredients 100% italians i que dotarà al restaurant de Barcelona, d’un servei Take away i Delivery. Amb la inauguració al centre comercial Diagonal Mar, Margue&Rita vol potenciar la seva expansió al mercat espanyol.