Cap d’any al Poble Espanyol de Barcelona

El Poble Espanyol acull un cop més la festa
de Cap d’Any per excel·lència de Barcelona

  • La 31a edició d’aquesta emblemàtica celebració es desenvoluparà en tres ambients diferents: la Plaça Major, la carpa i la zona VIP
  • Les primeres 500 entrades tenen un preu especial de llançament de 35€

Barcelona, 11 de novembre de 2019 – Poques són les grans festes de Cap d’Any que se celebren actualment a la ciutat de Barcelona, i sens dubte la que té lloc al Poble Espanyol una de les històriques. Situat a pocs metres de la Font Màgica de Montjuïc i molt ben comunicat amb el centre de Barcelona, el recinte es consolida per 31è any consecutiu com l’espai de referència a la ciutat per celebrar el Cap d’Any. L’assistència de milers de persones a aquesta festa durant més de 30 anys ho confirma.

Barcelonins i visitants a la ciutat podran acomiadar el 2019 i donar a benvinguda al 2020 amb campanades en directe, raïm, cotilló, copes i bona música fins la matinada. Els èxits més actuals sonaran de les 22:30h i fins les 6 del matí en aquest recinte únic a Barcelona.

La festa es desenvoluparà en tres ambients diferents: la Plaça Major, un gran i còmode espai a l’aire lliure equipat amb un gran hivernacle transparent que permetrà als assistents gaudir de la primera nit de l’any sense passar fred; la carpa i la zona VIP, una confortable i exclusiva àrea ubicada en una mítica discoteca del recinte, que estarà reservada a un número limitat de persones.


http://www.fiestapobleespanyol.com/