Cavalcada dels Tres Tombs de Barcelona (23 de gener)

tres-tombs

 

 

 

 

 
Tradició. La cavalcada comença a les 10.30 hores i la benedicció d’animals arriba una hora més tard, davant de l’Escola Pia Sant Antoni, a la ronda de Sant Pau.

Com és habitual, el tret de sortida de la cavalcada dels Tres Tombs de Barcelona es fa a les 10.30 hores i té lloc aquest dissabte, 23 de gener, a l’avinguda de Mistral amb el carrer de Calàbria. Una hora més tard hi ha la benedicció dels animals just davant de l’Escola Pia Sant Antoni, a la ronda de Sant Pau. A continuació, els carruatges es dirigeixen a la plaça de Sant Jaume, passant pels carrers d’Urgell i de Floridablanca, la ronda de Sant Antoni, la plaça de la Universitat, el carrer de Pelai i la rambla de Catalunya. Finalment, la comitiva és rebuda per l’Ajuntament de la ciutat.

La cavalcada, que enguany celebra la 191a edició, està organitzada per la Federació Tres Tombs Sant Antoni de Barcelona, una entitat formada per la Germandat de Sant Antoni Abat, l’Arca de Noé, l’Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni i Sant Antoni Comerç