CINEMA A LA TERRASSA DELS HOTELS DE POBLENOU URBAN DISTRICT! a partir del 5 de juliol

CINEMA A LA TERRASSA DELS HOTELS DE POBLENOU URBAN DISTRICT!

 

Captura-de-pantalla-2018-06-25-a-las-13.28.20

 

 

 

 

 

Aquest mes de juliol podràs gaudir de cinema a l’aire lliure en la terrassa dels hotels Hilton Diagonal Mar i Hotel Barcelona Princess. Una activitat conjunta amb  els vins Jean Leon, que proposen maridar els seus millors vins amb pel·lícules de l’època daurada de Hollywood, molt en la línia de la història d’aquests vins, que bé mereixen una revisió de la seva història per part de la meca del cinema.

Captura de pantalla 2018-06-25 a las 14.28.17

Hotel Hilton Diagonal Mar
Dijous 5 de juliol, 22:00h

Rebel sense causa, 1955. Nicolas Ray.
Jimmy Stark (James Dean), estudiant d’institut, és un noi particularment difícil: confús i desorientat, es veu freqüentment embolicat en baralles i conflictes, a conseqüència dels quals la seva família, en la qual és el fill únic, es veu obligada a un permanent pelegrinatge d’una ciutat a una altra. Arribat a Los Angeles, també trobarà nous sentiments fins llavors desconeguts, l’amor de Judy (Natalie Wood), i l’amistat admirativa de ‘Plató’ Crawford (Sal Mineo), un noi encara més jove que ell. No triga a sostenir el seu enèsim enfrontament, encara que, en aquesta ocasió, les conseqüències seran molt més terribles.

Captura de pantalla 2018-06-25 a las 14.28.34

Hotel Barcelona Princess
Dijous 19 de juliol, 22:00h

La llegenda de l’indomable, 1967. Stuart Rosenberg.
Luke (Paul Newman) és un presoner de la penitenciaría de Florida, a causa d’una sentència per haver arrencat els parquímetres en una nit de borratxera. La tossuderia de Luke davant els càstigs dels responsables de la presó fa que es converteixi en pocs mesos en l’ídol de la resta dels presoners, mentre busca la manera d’escapar.

Per assistir-hi és imprescindible reservar als mails de cada hotel.