El Poble Espanyol reinventa les Nits en Viu del 31 de juliol a l´1 de setembre

El Poble Espanyol reinventa les Nits en Viu

El recinte de Montjuïc acull aquest estiu la tercera edició de Nits en Viu, del 31 de juliol a l’1 de setembre, amb 4 propostes musicals, algunes noves i d’altres renovades: Blues On The Rocks (Cocktails & Music), Mahou Rock&Grill, The 90’s Queens’ Nights i Fritanga! (Tapeo i Rumba)

L’experiència musical dels quatre cicles es completarà amb l’espai Village, un espai sorprenent a l’aire lliure i on també hi haurà opcions gastronòmiques o cocktails refrescants i sessions DJ abans i després de cada concert

La gran novetat de Nits en Viu aquest any és The 90s Queens’ Nights, un cicle en el qual s’homenatjaran algunes de les veus femenines i grups nacionals i internacionals més recordats de la història del pop 

Les entrades ja estan a la venda a poble-espanyol.com i inclouen la visita a tot el recinte 
Barcelona, juliol del 2024 – Del 31 de juliol a l’1 de setembre de 2024 el Poble Espanyol acull les seves Nits en Viu replantejant cada una de les propostes que s’hi inclouen per fer-les més fresques, atractives i amb un component realment diferencial. Quatre cicles diferents per gaudir del blues, el pop, el rock i la rumba en directe amb més de 25 bandes que actuaran en un espai sorprenent a l’aire lliure i on també hi haurà opcions gastronòmiques, cocktails refrescants i sessions DJ abans i després de cada concert.

Nits en Viu al Poble Espanyol inclou aquest any Blues On The Rocks – Cocktails & Music (dimecres), Mahou Rock&Grill (dijous), The 90’s Queens’ Nights (divendres) i Fritanga! – Tapeo i Rumba (diumenges)

Els directes tindran lloc a la Carpa del recinte però les propostes s’estendran a l’espai Village abans i després dels concerts. Es tracta d’una zona expressament pensada per oferir una experiència que vagi més enllà de la música en directe, amb opcions gastronòmiques i música ambient.   

Les entrades de les Nits en Viu ja es poden comprar a www.poble-espanyol.com a partir de 12€ incloent la visita a tot el Poble Espanyol i al seu contingut en arquitectura, art contemporani i artesania.

Una programació musical d’estiu variada, renovada i compromesa

La programació de Nits en Viu és diversa en estils, idònia per a ser gaudida a l’aire lliure i compromesa en especial amb les bandes locals. A més, hi tenen una important presència artistes consolidats en el seu gènere.

El 31 de juliol serà la data d’inici de les Nits en Viu amb Blues On The Rocks (Cocktails & Music), que Pleisureorganitza juntament amb Capibola Blues. Les clàssiques Nits de Blues del Poble Espanyol es converteixen aquest any en un renovat cicle de concerts de prestigioses bandes de bluesswing jazz que els dimecres del 31 de juliol al 28 d’agost que es combinaran amb una proposta sofisticada de cocktails, opcions gastronòmiques i un ambient idíl·lic. Els cocktails seràn un dels ingredients principals d’aquest nou concepte, que maridaran cada concert d’una manera única. De la creació dels cocktails s’encarregarà Luis Bustamente, campió d’espanya de cocteleria en diverses ocasions, entre elles campió de la “World’s most imaginative Bartenders Competition”
L’associació Capibola Blues és l’entitat de blues més antiga de la Península, organitzadora també del Festival de Blues de Barcelona, que aquest any ha celebrat la seva 22a edició els dies 5 i 7 de juliol al pati de la seu del districte de Nou Barris.

Els dijous i l’últim dissabte d’agost serà el torn de la 8a edició del festival Mahou Rock&Grill, que a partir de l’1 d’agost presentarà els tributs més potents de grups i artistes emblemàtics de la història del rock com Metallica, AC/DC, Guns n’ Roses, Queen o Red Hot Chilli Peppers, entre d’altres. A la programació musical s’hi afegirà l’opció de menjar hamburgueses i ribs a la brasa i de degustar una àmplia varietat de cerveses Mahou. Com cada any al Festival Mahou Rock&Grill s’uneix l’associació RockPelsXuklis que recapta fons pels infants amb càncer posant una paradeta a tots els concerts per vendre els seus productes. Enguany també organitzen un concert benèfic dins la programació del Mahou Rock&Grill el dia 31 d’agost amb els tributs a Paul Stanley, dels llegendaris
Kiss, i Helloween.

A partir del 2 d’agost, els divendres obren la porta a un nou cicle mai vist al recinte: The 90’s Queens’ Nights!Tributs a les veus i bandes del pop més icòniques en un cicle únic on els assistents no podran parar de cantar i ballar. Els divendres d’agost, per tant, estan fets des d’aquest any per fer un viatge al passat recorrent els èxits de la música pop a càrrec de bandes tribut a Madonna, ABBA, Cher, La Oreja de Van Gogh i Mecano. I la festa no s’acaba al final del concert… L’espai Village queda obert a tots aquells que vulguin rematar la nit amb els temacles més memorables.
Els diumenges seran un any més territori rumbero al Poble Espanyol… però no serà el mateix que altres anys. Els Vespres de Rumba es converteixen en el cicle Fritanga! Tapeo i rumba, una experiència completa en un entorn natural impressionant dirigida a tots els públics. La rumba més desenfadada i canalla, festa, tinto de verano, mojitos i tapes (incloent fritanga!), tot en un! Gaudiu dels irreverents directes de grups reconeguts del gènere com Vergüenza Ajena, Muchacho y los Sobrinos i diversos concerts del grup Piratas Rumbversions amb col·laboracions de l’alçada de Sheila Quero de Maruja Limón.

Visita a tot el Poble Espanyol, on la història es troba amb la cultura i l’oci
L’entrada a qualsevol dels concerts que formen part de les Nits en Viu al Poble Espanyol inclou la visita a tot el recinte i al seu contingut estable el dia de l’espectacle: arquitectura popular, el Museu Fran Daurel d’art contemporani, la nova galeria Vidre Art Gallery, artesania, l’exposició Un viatge fotogràfic. La construcció del Poble Espanyol i més de 40.000m2 a l’aire lliure en un entorn històric i monumental. 

INFORMACIÓ PRÀCTICA:
BLUES ON THE ROCKS – Cocktails & Music 
Inici del concert 21:15h (obertura de portes de l’espai Village 20h)
Preus des de 12€
DATES I PROGRAMACIÓ:
31 de juliol 
New Old School
7 d’agost   
The Shu Shu’s
14 d’agost 
Sergi Estella – One Man Band
21 d’agost 
Joan Pau Cumellas & Miquel Talavera Band
28 d’agost 
Scaramanga


MAHOU ROCK&GRILL
Inici del concert 20h (obertura de portes de l’espai Village 19h)
Preus des de 15€
DATES I PROGRAMACIÓ – TRIBUTS A:
1 d’agost   
Metallica + Motörhead
8 d’agost   
AC/DC + Guns ‘n’ Roses
15 d’agost 
Judas Priest + Black Sabbath
22 d’agost 
Queen + Red Hot Chilli Peppers
29 d’agost 
Marilyn Manson + Ghost
31 d’agost  
Paul Stanley de Kiss + Helloween (concert solidari RockPelsXuklis)


THE 90’S QUEENS’ NIGHTS
Inici del concert 21h (obertura de portes de l’espai Village 20h)
Preus des de 15€
DATES I PROGRAMACIÓ – TRIBUTS A:
2 d’agost   
Madonna
9 d’agost   
Abba
16 d’agost 
Cher
23 d’agost 
La Oreja de Van Gogh
30 d’agost 
Mecano


FRITANGA! Tapeo i rumba
Inici del concert 20:30h (obertura de portes espai Village 19h)
Preus des de 12€
DATES I PROGRAMACIÓ:
2 d’agost   
Vergüenza Ajena
9 d’agost   
Piratas Rumbversions + Sheila Quero (Maruja Limón)
16 d’agost 
Muchacho y Los Sobrinos
23 d’agost 
Piratas Rumbversions (banda completa)
30 d’agost 
Set de Rumba – Tribut a Gato Perez