El restaurant Casade Comidas Buenavista s’estrena a Tapantoni 2022, amb una tapa de caneló de tardori maridatge de vi català del 4 al 20 de novembre

Del 4 al 20 de novembre, al restaurant Casa de Comidas Buenavista, ubicat a Antiga Casa Buenavista 
 
El restaurant Casa de Comidas Buenavista s’estrena a Tapantoni 2022, amb una tapa de caneló de tardor i maridatge de vi català


Dia: Del 4 al 20 de novembre
Lloc: Restaurant Casa de Comidas Buenavista – Ronda Sant Antoni, 84 Barcelona – 
Horari: De 13:00 a 15:45 i de 20:00 a 22:45, tots els dies
Preu: 3,80 € per personaEl restaurant Casa de Comidas Buenavista, ubicat a l’hotel Antiga Casa Buenavista, participa per primera vegada a la celebració del Tapantoni 2022, organitzat per l’eix comercial de Sant Antoni Comerç. Una competició gastronòmica entre establiments del barri de Sant Antoni de Barcelona, on els mateixos clients escullen la millor tapa i el millor maridatge amb vi. Un total de 40 locals oferiran una proposta gastronòmica entre el 4 i el 20 de novembre, per un preu de 3,80€ per persona.
 
Gastronomia de luxe amb un maridatge excel·lent

Aquest cop, el restaurant Casa de Comidas Buenavista té preparada una proposta inspirada en la tardor, un caneló amb beixamel de ceps i tòfona, acompanyat del vi BUENA i VISTA de Denominació d’Origen Terra Alta, present als cellers del restaurant. Els comensals podran gaudir d’aquesta experiència gastronòmica cada dia de 13 a 15.45 i de 20 ha 22.45 h. A més, per a aquells que no vulguin acompanyar la tapa amb vi, el restaurant oferirà cervesa o aigua.
 
Aquesta és la primera vegada que el restaurant de l’hotel boutique de moda ubicat a Barcelona participa a Tapantoni i ho fa amb una aposta pel producte local i de temporada. Una elaboració exquisida decidida a aconseguir les millors valoracions dels clients i guanyar, així, el premi a l’excel·lència gastronòmica.

Fomentar la gastronomia i la proximitat d’un barri al cor de Barcelona

Prop de 40 establiments del barri de Sant Antoni de Barcelona, competeixen per guanyar-se els paladars dels comensals i dels experts i alçar-se amb el reconeixement al millor aperitiu de tardor d’aquesta edició. Aquest any se celebra del 4 al 20 de novembre i s’ha optat per fer propostes de tapa i maridatge de vi per un preu de 3,80€. De fet, la idea de combinar tapa i vi català s’emmarca en les diferents propostes atractives de la Setmana del Vi Català, que es celebra entre el 4 i el 13 de novembre.

Per descarregar les fotos del restaurant Antiga Casa Buenavista, feu clic AQUÍ

Sobre Casa de Comidas Buenavista
 
El restaurant Buenavista és un establiment amb una llarga història i tradició. Un negoci familiar que es va inaugurar per primera vegada el 1918 i que, gràcies a la seva ubicació estratègica i la seva proximitat amb el llavors recent inaugurat Teatre Goya, es va convertir ràpidament en un popular espai entre intel·lectuals, artistes i burgesos de principis de segle, però també entre classes populars i famílies de la zona. Des dels seus inicis, el restaurant s’especialitza en una cuina de mercat amb plats populars a preus assequibles i, al llarg d’un segle, el negoci ha estat gestionat per les generacions familiars successives que han sabut posar un segell personal a aquest lloc ple d’història. El seu savoir-faire, el tracte personalitzat, així com l’especial vocació de servei, van ser i seran la missió principal d’aquesta casa. En l’actualitat, el restaurant està integrat a l’Antiga Casa Buenavista, un hotel boutique elegant de quatre estrelles, que ofereix una experiència única i acollidora a tot tipus de clients, locals i estrangers. Al cor d’aquesta casa hi ha el restaurant Buenavista, un espai original on menjar, beure, riure i compartir. Un punt de trobada al centre de Barcelona on tothom és benvingut. Un lloc històric on degustar la millor cuina local i celebrar la vida.

Par més informació: https://restaurantbuenavista.es