ELISAVA ENLLUERNA LA SHOPPING NIGHT BARCELONA (3 de desembre)

3497039b-0446-4c1f-8d2c-d719f425d49f

 

 

 

ELISAVA ENLLUERNA LA SHOPPING NIGHT BARCELONA

 

Una espectacular instal·lació anomenada Somni d’una nit d’hivern formarà part de la Shopping Night Barcelona 2015

ELISAVA estarà present en la sisena edició de The Shopping Night Barcelona amb un espai propi de 15 metres quadrats situat molt a prop de la parada de Metro Diagonal.

Seguint el leitmotiv d’aquest any, l’obra de Shakespeare, els alumnes del Màster en Disseny de l’Espai Comercial: Retail Design transformaran la parcel·la en un espai de llum i colors.

El concepte de la instal·lació gira entorn d’un somni, enmig de l’hivern, que sura al cel i crea una experiència surrealista mentre l’espectador passeja per un camí experimental. Mentre les llums que suren criden l’atenció des de la distància, el passeig sota aquestes llums crea un efecte de cel de somni.

La inspiració ve d’un fragment de Shakespeare:

“I have had a most rare vision.
I have had a dream—past the wit of man
to say what dream it was”
Act IV Scene I, A Midsummer Night’s Dream

En relació amb aquesta cita, a «Somni d’una nit d’estiu» de Shakespeare, Nick Bottom diu que té un somni estrany que no pot descriure.

Cadascú té la seva pròpia percepció i nosaltres volem crear aquesta experiència única. La instal·lació combina punts focals organitzats de manera que no hi ha formes concretes i, per tant, l’espectador és lliure d’interpretar-les.

El projecte es desenvolupa des del Màster en Disseny de l’Espai Comercial: Retail Design, dirigit per la Carmen Malvar, fundadora i gerent d’Atelier Malvar + Tusch (Nova York) especialitzat en disseny i consultoria de marques. I és el resultat de la suma de dos treballs d’alumnes del curs en anglès, procedents de països com Bèlgica, Brasil, Líban, Jordània, Corea…

L’esdeveniment, que l’any passat va registrar més de 68.000 visitants, tindrà lloc el proper 3 de desembre a les 20.00h i és una iniciativa de Rabbit PR, promoguda institucionalment pels Amics de Passeig de Gràcia.

Data: 03.12.2015
Hora: A partir de les 20 hores
Lloc: Passeig the Gràcia, prop de la parada de Metro Diagonal