Escapa’t a la Ruta dels Ibers! de l’1 i 2 d’octubre

Escapa’t a la Ruta dels Ibers!

19320

El proper dimarts 27 de setembre es presenten les noves propostes turístiques i culturals a l’entorn de la Ruta dels Ibers. Una iniciativa del Museu d’Arqueologia de Catalunya per donar a conèixer la gran riquesa patrimonial dels jaciments ibers de Catalunya i millorar el coneixement i la qualitat de la visita.

Entre els projectes que es presentaran destaquen els paquets d’experiències turístiques, d’un a tres dies, i el projecte editorial de guies a càrrec de destacats periodistes i escriptors del sector cultural. 

 
La presentació de la nova proposta ‘Escapa’t a la Ruta dels Ibers!’ s’emmarca en la celebració del 16è Cap de Setmana Ibèric que tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre arreu de Catalunya i durant el qual 23 equipaments obren les portes gratuïtament i programen una setantena d’activitats per gaudir del patrimoni arqueològic català. En acabar l’acte s’oferirà una degustació de menjar i beguda d’època ibèrica, un tast de les activitats que es celebraran durant el Cap de Setmana Ibèric.