Festa Major de la Vila Olímpica del 5 al 7 de juliol

Festa Major de la Vila Olímpica

 Una cantada d’havaneres inaugurarà una de les festes majors més joves de Barcelona.

Com a bon barri de mar, la Vila Olímpica començarà la festa major amb un recital d’havaneres, a la platja del Bogatell (5 de juliol, 20.00 hores), en què participaran els grups Xarxa, de Barcelona, Cabotatge, de Lloret de Mar, i Barcarola, de Vilassar de Mar. Mentre els grups cantin, hi haurà una sardinada popular i rom cremat. També es llegirà el pregó de festa major (21.00 hores), i al final s’oferirà un espectacle pirotècnic des de l’espigó (24.00 hores).

En la programació de dissabte, 6 de juliol, destaca la segona Marxa Nòrdica de la Vila Olímpica (10.00 hores) i un vermut popular a l’exterior del Casal de Barri Vila Olímpica – Can Gili Nou (12.15 hores), amb animació a càrrec de The Circus Show.

Diumenge, 7 de juliol, hi haurà una festa infantil amb animació i un espectacle de David el Mag a l’avinguda del Bogatell, a l’entrada de la Biblioteca Xavier Benguerel (11.30 hores). I a la tarda, al Casal de Barri tindrà lloc un concert de corals, amb la participació de l’Orfeó Tanit, de Santa Coloma de Gramanet, i la Coral Icària, de la Vila Olímpica (18.30 hores).

HORARIS

Dies
Divendres, dissabte i diumenge