FUISTE TÚ, EL NOU SINGLE DE MARINA TUSET

 

 

FUISTE TÚ, EL NOU SINGLE DE MARINA TUSET

 

 Marina Tuset presenta, Fuiste Tu, el segon avançament del seu nou futur treball que veurà la llum a finals d’aquest any 2019

 

https://youtu.be/B9wLflDFp14

 

Fuiste Tú prové de les decepcions. Parla d’un amor fugaç que decep profundament a la persona estimada. Per això li demana insistentment que s’expliqui i no s’amagui. És així, com podran alliberar-se tots dos.

Musicalment, el seu nou CD, que traurà a finals d’any 2019, si bé pertanyen a la música pop, guarden reminiscències de fonts diverses que van des del jazz a ritmes brasilers passant pel soul i el R&B. Són composicions captivadores, magnètiques, que aconsegueixen atrapar l’oient des del primer moment.

 

Crèdits: Vídeo dirigit per @individuo_filmmaker;

Art vídeo dirigit per @k.malamaluka

Produït i remesclat: @erico_moreira

Masteritzat per @andrediasmastering

 

Diumenge 26 de maig, en sessions a les 20.00 hores i a les 22.00 hores, Marina Tuset actuarà a la Sala Jamboree de Barcelona on farà una pre-presentació de les seves noves composicions on no faltaran “Fuiste Tú” ni el primer single d’avançament “ Y Yo Que Me Alegro Por Ti”.

 

 

Sobre Marina Tuset

 

Marina Tuset és una cantant i compositora barcelonina de 24 anys que va començar els seus estudis musicals superiors al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on guanyà la beca “Fundació Ferrer i Salat”. Posteriorment, va obtenir una altra beca per estudiar a Berklee College of Music (Boston, E.E.U.U) on es graduà l’agost del 2017.

 

El seu primer disc publicat al 2016 contenia temes propis en anglès on predominaven els estils soul/jazz/pop. El seu single Blue Nites, 2017, va ser escollit per a l’exposició “Dones Sonores” del Palau Robert de Barcelona 2017-18.

 

Marina Tuset ha actuat en diversos festivals nacionals i internacionals com el Voll Damm Jazz Festival de Barcelona, Festival de Portaferrada amb la “Locomotora Negra”, Festival  de Jazz de Terrassa, Palau de la Música Catalana, Festival de Jazz d’Andorra, Festival Jardins Terramar de Sitges, Festival Vinyasons, etc. També ha tocat en clubs  de Nova York,  com Shrine i Silvana, i de Catalunya com el Jamboree i la Nova Jazz Cava.

 

YouTube                     https://www.youtube.com/watch?v=ojkWYi0

Vimeo                         https://vimeo.com/327817053

Facebook                    https://www.facebook.com/marina.tuset

Instagram                   https://www.instagram.com/marina_tuset/