Gran Bola de Neu, jornada de concerts i mercat, torna a l’Apolo el 16 de desembre

Gran Bola de Neu, jornada de concerts i mercat, torna a l’Apolo el 16 de desembre 

 

f268ad69-2013-4e6a-8485-697fd2eaeadb

VenTú!, festa dominical de la sala, uneix forces amb l’Apolo, sumant-se a la programació de Gran Bola de Neu  

Gran Bola de Neu englobarà també la programació d’Escola de Rock, sessió musical pels més petits, d’11h a 14h, amb una entrada independent

Aquest 16 de desembre torna Gran Bola de Neu a la Sala Apolo, una jornada de programació non-stop i durant tot el dia, a la sala gran, La (2) i La (3) d’Apolo. L’esdeveniment comptarà amb un mercat discogràfic, mercat artístic, concerts, DJ’s, vermut, food trucks, un bingo nadalenc, entre d’altres, en un horari de 13h a 24h i entrada gratuïta.

VenTú!, la festa dominical i mensual que s’organitza a la sala, uneix forces amb l’Apolo i se suma a la jornada amb programació pròpia, sessions de DJ’s i música en directe.

A més, els més petits podran gaudir d’una sessió especial d’Escola de Rock dedicada a la música dels 90, amb tallers i activitats, d’11h a 14h. Per accedir a Escola de Rock es necessita una entrada a part que es podrà adquirir a la mateixa taquilla de la sala o a través de la web de l’Apolo (www.sala-apolo.com).

Pròximament anunciarem el line-up complet i els artistes i segells participants en el mercat. 

Gran Bola de Neu, jornada de conciertos y mercado, vuelve a Apolo el 16 de diciembre

VenTú!, fiesta dominical de la sala, une fuerzas con Apolo, sumándose a la programación de Gran Bola de Neu

Gran Bola de Neu englobará también la programación de Escola de Rock, sesión musical para los más pequeños, de 11h a 14h, con una entrada independiente

Este 16 de diciembre vuelve Gran Bola de Neu a Sala Apolo, una jornada de programación non-stop y durante todo el día, en la sala grande, La (2) y La (3) de Apolo. El evento contará con un mercado discográfico, mercado artístico, conciertos, DJ’s, vermut, food trucks, un bingo navideño, entre otros, con un horario de 13h a 24h y entrada gratuita. 

VenTú!, la fiesta dominical y mensual que se organiza en la sala, une fuerzas con Apolo y se suma a la jornada con programación propia, sesiones de DJ’s y música en directo.

Además, los más pequeños podrán disfrutar de una sesión especial de Escuela de Rock dedicada a la música de los 90, con talleres y actividades, de 11h a 14h. Para acceder a Escuela de Rock se necesita una entrada a parte que se podrá adquirir en la misma taquilla de la sala o a través de la web de Apolo (www.sala-apolo.com).

Próximamente anunciaremos el line-up completo y los artistas y sellos participantes en el mercado.