Gran setmana de música en directe amb CURTCIRCUIT – Tribut a The Beatles, Lu Rois + Espaldamaceta i Buhos + No Konforme (9 i 10 de novembre)

Sgt. Pepper’s Tribute Band, Lu Rois + Espaldamaceta i Buhos + No Konforme 

Dijous i divendres, 9 i 10 de novembre, tindrem tres concerts musicalment ben variats a tres de les principals sales de la ciutat de Barcelona.

 Tres propers concerts dins el CURTCIRCUIT que tindran lloc a finals de la setmana vinent a diferents sales de Barcelona:

Sgt. Pepper’s Tribute Band – Dijous 9 de novembre – 21:00h – Bikini.

Lu Rois + Espaldamaceta – Divendres 10 de novembre – 21:00h – BARTS Club. 

Buhos + No Konforme – Divendres 10 de novembre – 20:15h – Apolo – ENTRADES EXHAURIDES
 a5a37951-e375-444f-a4a7-64b80ed6c658
Sgt. Pepper’s Tribute Band:
Dijous 9 de novembre – 21:00h – Sala Bikini (Barcelona)
Preu anticipada 10€ + despeses – Taquilla: 13€
Arriba a CURTCIRCUIT el concert tribut amb motiu del 50è aniversari de la publicació del disc Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band de la mítica banda, The Beatles. Álbum que inclou grans peces com “Lucy In The Sky With Diamonds”, “Getting Better” o “A Day In The Life”, entre altres temes històrics del quartet de Liverpool. Músics i cantants del nou pop català es reuneixen en exclusiva per retre homenatge a un dels millors discs de la història. Amb la presència especial de Mazoni, membres de Trau, Pantaleó, The Gramophone Allstars dirigits pel músic i productor Roger Gascon (The Lazy Lies, Chet).

Llega a CURTCIRCUIT el concierto tributo en motivo del 50 aniversario de la publicación del disco Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band de la mítica banda, The Beatles. Álbum que incluye grandes piezas como “Lucy In The Sky With Diamonds”, “Getting Better” o “A Day In The Life”, entre otros temas históricos del cuarteto de Liverpool. Músicos y cantantes del nuevo pop catalán se reúnen en exclusiva para rendir homenaje a uno de los mejores discos de la historia. Con la presencia especial de Mazoni, miembros de Trau, Pantaleó, The Gramophone Allstars dirigidos por el músico y productor Roger Gascon (The Lazy Lies, Chet).

 
Lu Rois + Espaldamaceta:
Divendres 10 de novembre – 21:00h – Barts Club (Barcelona)
Preu anticipada 10€ + despeses – Taquilla: 15€
Amb la seva veu embruixada i el seu piano, LU ROIS es mou entre el folk de càmera, el minimalisme ambiental i les balades intimistes. Embolicant i embriagant al públic amb una sonoritat cinematogràfica i una sensibilitat desbordant. Presenta en exclusiva en CURTCIRCUIT el seu segon àlbum “Clarobscur”, un treball creat en format trio al costat de Joana Gomila (contrabaix) i Núria Galvañ (violoncel). Onze temes en els quals Rois retrata un univers dual, ple de crueltat i amabilitat, esperança i acció, llum i tenebres, sense amagar cap detall.

ESPALDAMACETA han invertit tres anys per estar plenament convençuts del nou disc que presentaran en exclusiva a CURTCIRCUIT. Aquesta vegada, l’han creat des de la intimitat per intentar que els instints no estiguessin contaminats pel món exterior. “Els pares som públic d’un gran espectacle” és un disc on la paternitat és el fil conductor, la circumstància, la lírica i l’excusa. Fidels al seu estil particular però amb més calma i una sinceritat descarnada. Un directe que se’ns dubte us sorprendrà.
Con su voz embrujada y su piano, LU ROIS se mueve entre el folk de cámara, el minimalismo ambiental y las baladas intimistas. Envolviendo y embriagando al oyente con una sonoridad cinematográfica y una sensibilidad desbordante. Presenta en exclusiva en CURTCIRCUIT su segundo álbum “Clarobscur”, un trabajo creado en formato trío junto a Joana Gomila (contrabajo) y Núria Galvañ (violoncel). Once temas en los que Rois retrata un universo dual, lleno de crueldad y amabilidad, esperanza y acción, luz y tinieblas, sin esconder ningún detalle.

ESPALDAMACETA han invertido tres años para estar plenamente convencidos del nuevo disco que presentarán en exclusiva a CURTCIRCUIT. Esta vez, lo han creado desde la intimidad para intentar que los instintos no estuvieran contaminados por el mundo exterior. «Los padres somos público de un gran espectáculo» es un disco donde la paternidad es el hilo conductor, la circunstancia, la lírica y la excusa. Fieles a su particular estilo pero con más calma y una sinceridad descarnada. Un directo que se nos dudo os sorprenderá.

 
Buhos + No Konforme:
Divendres 10 de novembre – 20:15h – Sala Apolo (Barcelona)
ENTRADES EXHAURIDES
BUHOS presentarà “Barcelona s’il·lumina”, l’últim concert de la gira “El Temporal”. Després de dos anys sense parar de fer concerts pels Països Catalans BUHOS aturen màquines i ens brinden una nit molt especial a la Sala Apolo de Barcelona. Serà l’última oportunitat per gaudir del directe dels penedesencs aquest 2017 en una nit que promet emocions fortes i que comptarà amb moltes col·laboracions. Els BUHOS sonen a rock tropical, cançons optimistes i alegres compostes moltes vegades a la platja de Calafell, les seves lletres estan carregades d’un fort rerefons reivindicatiu. Fan música festiva i popular, temes per cantar i ballar però sense oblidar el seu fort caràcter polític i reivindicatiu amb un missatge de lluita i transgressor a través de la música.

NO KONFORME més que un projecte musical és una manera de viure. Aquesta banda de punk rock va sorgir entre l’asfalt i els carrers del vell Madrid l’any 2006 com a resposta al formiguer d’idees dels seus tres integrants i les seves ganes de viure el rock dia a dia. La igualtat, la crítica a la violència de gènere, la vida al barri o les injustícies quotidianes, són algunes pinzellades de la temàtica de les seves lletres; sempre emmarcades en el compromís social i en les vivències personals de cadascun que enriqueixen encara més les seves composicions.

BUHOS presentará “Barcelona s’il·lumina”, el último concierto de la gira «El Temporal». Después de dos años sin parar de hacer conciertos por los Países Catalanes BUHOS paran máquinas y nos brindan una noche muy especial en la Sala Apolo de Barcelona. Será la última oportunidad para disfrutar de su directo este 2017 en una noche que promete emociones fuertes y que contará con muchas colaboraciones. LosBUHOS suenan a rock tropical, canciones optimistas y alegres compuestas muchas veces en la playa de Calafell, sus letras están cargadas de un fuerte trasfondo reivindicativo. Hacen música festiva y popular, temas para cantar y bailar pero sin olvidar su fuerte carácter político y reivindicativo con un mensaje de lucha y transgresor a través de la música.

NO KONFORME más que un proyecto musical es una manera de vivir. Esta banda de punk rock surgió entre el asfalto y las calles del viejo Madrid en el año 2006 como respuesta al hervidero de ideas de sus tres integrantes y sus ganas de vivir el rock día a día. La igualdad, la crítica a la violencia de género, la vida en el barrio o las injusticias cotidianas, son algunas pinceladas de la temática de sus letras. 

 
 
CURTCIRCUIT és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o els qui necessiten de l’ajut de la promoció que emmarca un cicle o festival itinerant anual, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora. En la darrera edició un 10% dels grups o artistes convidats eren de fora de Catalunya, garantint sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales, tant per la remuneració com per la promoció oferida en cada cas, adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.

Aquest 2017 presentem la cinquena edició de concerts de CURTCIRCUIT, programada entre els mesos de febrer i desembre de 2017, amb 86 actuacions confirmades a data d’avui, formades per més de 70 bandes.

En l’edició d’enguany tenim propostes excel·lents d’artistes que formen la programació de CURTCIRCUIT. La nostra intenció des del naixement del projecte és donar visibilitat al talent emergent del nostre país, propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals.

El CURCIRCUIT és un projecte organitzat i ideat per l’ASACC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Fundació Sgae.