La 2a edició del Petit Mercat de Mercats arriba al Mercat de Sant Antoni el 10 I 11 de maig

Els dies 10 i 11 de maig se celebrarà la segona edició de Petit Mercat de Mercats, que aquest any tindrà lloc al Mercat de Sant Antoni, a les places dels carrers Tamarit i Comte Borrell. Durant els dos dies, d’11 a 22 h, s’organitzaran tot un seguit de tallers, showcookings, animacions i activitats  infantils i musicals per a tota la família.
Els comerciants de Sant Antoni oferiran els seus productes

El producte de qualitat serà el protagonista indiscutible de la fira de la mà dels comerciants del Mercat de Sant Antoni, que en seran els màxims representants des de les seves parades.  Ho faran representant diferents especialitats del mercat, com són el peix i el marisc (La Barca); la carnisseria i menuts (Carnisseria Anglada) i els bars de mercat (Pinotxo Bar). També estaran representats a la fira diferents restaurants del territori, com Nectari, Pepa Tomate, o l’obrador de pastisseria artesanal ROSAH’S Artisan Pastry. Els ciutadans podran comprar les tapes directament als estands, que tindran un preu de 3 o 5 euros. 


A més a més, la fira tindrà un espai amb barbacoes on hi haurà personal que cuinarà els productes que els ciutadans comprin al mercat. 

Tallers gastronòmics

L’Aula Gastronòmica serà escenari de tallers culinaris protagonitzats per prescriptors gastronòmics,com els showcookings de Paco Pérez (restaurant Miramar, Llançà), Lena Maria Grané i Ricky Smith (restaurant Baló, Barcelona) i Jordi Esteve (restaurant Nectari, Barcelona).

En la segona edició del Petit Mercat de Mercats també es duran a terme diferents tallers amb producte de mercat, com per exemple el taller Escabetx: el peix marinat amb més història, impartit per Anna Bozzano; el taller infantil d’hamburgueses que arribarà de la mà del Gremi de la Carn o el d’elaboració de begudes fermentades kombutxa que oferirà Gòtic Ferments. La literatura gastronòmica estarà representada per la xef Maria Nicolau, que presentarà el seu nou llibre Cremo!. Finalment, es duran a terme diferents masterclass i tallers de tastos com el tast guiat de cerveses d’Estrella Damm o les masterclass i degustació de Bitter Cinzano o de combinats de Royal Bliss.


Animacions infantils i musicals

Els infants es podran divertir en una zona especial on podran jugar, dibuixar en una pissarra gegant o gaudir de la lectura amb llibres infantils gastronòmics, entre d’altres propostes. L’escenari acollirà animacions musicals, com espectacles de DJ (DJ Diego Armano, Guille de Juan, Lady Avocado, Lidiuska, Yamamemaru i JordiO Pinchadiscos) i les actuacions de Taller de Músics (Eva Fort i Núria Duran).


Més informació sobre els espais i activitats