Literatura

La Fundació Joan Miró celebra la diada de Sant Jordi (23 d´abril)

0240

La llibreria i la botiga de la Fundació celebren la Diada de Sant Jordi oferint un 10% de descompte en la compra de llibres.
Com l’any passat, també serem presents al cor de la celebració amb una parada a la Rambla, a l’alçada del carrer Pintor Fortuny.

A més, aquest any, hi trobareu Joan Punyet Miró signant exemplars del seu llibre Al voltant de Miró i les autores de Mironins signant el seu llibre per a nens.

Al voltant de Miró – Joan Punyet Miró

Joan Punyet Miró, historiador de l’art i nét de Joan Miró, publica Al voltant de Miró, una mirada a l’obra, al procés creatiu i a la personalitat de Joan Miró a través d’entrevistes amb els seus amics i col·laboradors.
Els records i les experiències dels tretze entrevistats -artesans, crítics d’art i periodistes estretament vinculats amb l’artista- ens mostren un Miró valent, proper i compromès. Punyet Miró, que ha dedicat quinze anys al projecte, redescobreix el seu avi i l’acosta al lector a través d’unes converses reveladores, emotives i de gran valor documental.

El dia 23 d’abril, Sant Jordi, Joan Punyet Miró signarà el seu llibre al punt de venda de la llibreria de la Fundació Joan Miró a la Rambla, a l’alçada del carrer Pintor Fortuny, de 12 a 14 h i de 16 a 18 h.