La gamificació arriba a la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal

curs-1020x685

L’espot oficial de la Cursa inclou un concurs de la mà d’ASICS dirigit a tots els corredors i corredores

L’edició d’enguany ofereix consells setmanals i entrenaments oficials per ajudar als participants a preparar-se per la carrera

La setena edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal arriba més lúdica que mai. Clubs DiR, organitzador de la Cursa amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de Barcelona, posa en marxa diferents accions basades en la gamificació amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’exercici físic i dels hàbits de vida saludables entre la ciutadania a través de la participació en esdeveniments que combinen un factor esportiu i social com és la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal.

Guiat per aquest objectiu de democratització de l’esport, Clubs DiR ha llençat aquesta setmana l’espot oficial de la cursa d’enguany vinculant-ho a un concurs a través del qual se sortejaran deu parells de sabatilles de la marca ASICS, partner habitual de Clubs Dir

 

El concurs és obert a tots els inscrits a la cursa, que hauran de trobar un parell de xancletes amagades entre totes les vambes que apareixen a l’espot, fer una captura de pantalla del moment exacte que es veuen el parell de xancletes i pujar la captura a l’aplicació habilitada a la pàgina oficial de Facebook de @ClubsDiR. La participació ja és oberta i romandrà oberta fins al dia 14 d’abril.

 

Sabatilles ASICS, 25 anualitats gratis de gimnàs i una moto SYM Symphony ST 125

De forma addicional al concurs de l’espot oficial, Clubs DiR activarà també per aquesta edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal dues promocions addicionals consistents en un sorteig de 25 anualitats per entrenar gratuïtament a Clubs DiR i un concurs a xarxes socials per guanyar una moto SYM Symphony ST 125.

Les 25 anualitats seran sortejades entre tots els participants de la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, donant accés als seus guanyadors a entrenar de forma gratuïta a DiR durant tot un any.

La moto SYM Symphony ST 125, cortesia de Motos Bordoy, serà el premi vinculat al ja tradicional concurs de Facebook de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, consistent en endevinar el temps exacte en què el guanyador absolut de la VII Cursa arribarà a la meta.

Clubs DiR farà públiques pròximament les condicions per participar en ambdues promocions.

 

Tips setmanals basats en els entrenaments oficials

Transmetre la importància cabdal de preparar el cos abans d’una carrera és un dels objectius de Clubs DiR durant la campanya de la VII Cursa DiR Diagonal. De la mà de l’atleta professional Nacho Cáceres, cap de cartell de la cursa, Clubs DiR presenta cada dilluns un consell pràctic per ajudar a tots els corredors i corredores a posar-se a punt per a la cursa de forma responsable: treballant tots els aspectes necessaris per obtenir els resultats desitjats durant la cursa i entrenant de forma progressiva per prevenir possibles lesions.

Els consells setmanals són accessibles a través del perfil oficial de @ClubsDiR a Instagram, publicats en format d’històries on Cáceres explica en primera persona quines són les seves recomanacions setmana per setmana.

Cursa DiR Diagonal Tips Nacho Cáceres

Els tips facilitats per l’atleta són aplicables sobre els entrenaments oficials disponibles per a tots els corredors i corredores a la pàgina web de la Cursa. El pla oficial d’entrenament de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, elaborat pel mateix Nacho Cáceres, inclou una rutina d’entrenament diari diferenciat per tres nivells: inicial, intermedi i avançat.

 

L’experiència de córrer per la Diagonal de Barcelona accessible a tothom

La cursa, que se celebrarà el pròxim 12 de maig, repeteix el seu format de les darreres edicions amb dues versions de cursa diferenciades per la seva durada: la versió habitual de 10 km que recorre l’Avinguda Diagonal des del Palau Reial de Pedralbes fins al passeig Garcia Faria; i una segona versió de 5 km amb recorregut fins al carrer de la Marina, que busca fer accessible l’experiència de la Cursa a tothom, incloent-hi aquelles persones que no hagin realitzat mai una carrera i que vulguin iniciar-se amb una prova més assequible.

La Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal és una prova oberta a tothom, homologada sota la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i cronometrada per l’empresa Championchip.

Les inscripcions per la Cursa DiR Diagonal Guàrdia Urbana ja estan disponibles a través de la web oficial de la cursa.